Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ MidEast χορηγός του Φεστιβάλ της Ινδίας στην Αθήνα
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast χορηγός του Φεστιβάλ της Ινδίας στην Αθήνα

Τέσσερις μοναδικές παραστάσεις Bollywood Dance από μια ομάδα 26 Ινδών χορευτών και δεκαπέντε ημέρες ινδικής κουζίνας από δύο Ινδούς σεφ περιλαμβάνει το Φεστιβάλ της Ινδίας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Η MidEast κλείνει φέτος τα 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, ταξιδεύοντάς σας σε όλο τον κόσμο. Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός η εταιρεία θα πραγματοποιήσει και θα συμμετέχει σε μια σειρά από εκδηλώσεις και διαγωνισμούς.

Έτσι, για το μήνα Ιανουάριο, η MidEast αποφάσισε να είναι χορηγός στο Φεστιβάλ της Ινδίας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Οργανωτές του φεστιβάλ είναι το ξενοδοχείο Arion Rsort & Spa σε συνεργασία με το Ινδικό Υπουργείο Πολιτισμού, τον Ινδικό Οργανισμό Τουρισμού του Μιλάνου, την πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα, την Turkish Airlines και το Insider Magazine.

Το φεστιβάλ αποτελείται από δύο σκέλη:
1. Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα Bollywood Dance, από 26 Ινδούς χορευτές, για τέσσερις βραδιές από τις 12 έως και τις 15 Ιανουαρίου.
2. Δεκαπέντε ημέρες Ινδικής Κουζίνας, όπου δύο Ινδοί Σεφ από τα ξενοδοχεία The Westin στο Νέο Δελχί θα παρουσιάσουν πιάτα εξωτικών γεύσεων, από τις 16 έως και τις 27 Ιανουαρίου, στο εστιατόριο Il Tramonto. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν για το κοινό μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ, μαθήματα γευσιγνωσίας τσαγιού και τελετουργίες του μασάζ Αγιουρβέδα.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε: “Η Ινδία είναι μια χώρα γεμάτη χρώματα, αρώματα, έντονες γεύσεις και αισθήσεις. Κατά τη γνώμη μας είναι ένας προορισμός πραγματικά μοναδικός για όσους αναζητούν αξέχαστες εμπειρίες και τον προτείνουμε πολύ συχνά σε πελάτες μας, καθώς οι Ινδοί έχουν μια συναρπαστική κουλτούρα. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια λειτουργίας μας, από τη χορηγία μας στο φεστιβάλ μιας χώρας που τόσο πολύ μας συναρπάζει”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024