Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Aγκυρας

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Aγκυρας

Στις φλόγες τυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής τερματικός σταθμός του αεροδρομίου της `Αγκυρας, που είχε ως αποτέλεσμα ευτυχώς μόνο υλικές ζημιέςκαι όχι θύματα. Η φωτιά ξεκίνησε σε μια καφετέρια του […]

Στις φλόγες τυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής τερματικός σταθμός του αεροδρομίου της `Αγκυρας, που είχε ως αποτέλεσμα ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές<...>και όχι θύματα. Η φωτιά ξεκίνησε σε μια καφετέρια του τερματικού σταθμού των πτήσεων εσωτερικού και γρήγορα επεκτάθηκε, αναγκάζοντας τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καλέσουν ενισχύσεις, όπως δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών κ. Μπιναλί Γιλντριρίμ.

Η φωτιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν ακόμη άγνωστα, τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά το γεγονός ότι ο τερματικός σταθμός αχρηστεύτηκε τελείως, η λειτουργία του αεροδρομίου δεν διεκόπη, καθώς οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, χωρίς να ματαιωθεί καμία πτήση, με τις πτήσεις εσωτερικού να διοχετεύονταν σε άλλους τερματικούς σταθμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024