Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Celebrity Solstice έκανε το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ
Η τελετή ονομασίας στις 14 Νοεμβρίου

Το Celebrity Solstice έκανε το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ

Οι εργαζόμενοι της Celebrity Cruises και κάτοικοι της Νότιας Φλόριντα υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό την περασμένη Τρίτη το πρωί το Celebrity Solstice, κατά την παρουσίασή του στην αμερικανική αγορά. Το […]

Οι εργαζόμενοι της Celebrity Cruises και κάτοικοι της Νότιας Φλόριντα υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό την<...> περασμένη Τρίτη το πρωί το Celebrity Solstice, κατά την παρουσίασή του στην αμερικανική αγορά.

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 122.000 τόνων, είναι το πρώτο στη βιομηχανία της κρουαζιέρας που θα περιέχει το Lawn Club, μια έκταση 2.130 τ.μ. καλυμμένη με φυσικό χλοοτάπητα, καθώς επίσης και μια σειρά παροχών, όπως την έκθεση φυσητού γυαλιού Hot Glass Show, 10 διαφορετικά εστιατόρια, μοναδικές επιλογές διασκέδασης που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το υπερσύγχρονο θέατρο του πλοίου και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμονής, εισάγοντας για πρώτη φορά και μια νέα κατηγορία καμπίνας, την Aqua Class.

Η τελετή ονομασίας του Celebrity Solstice θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου, εν μέσω σειράς προγραμματισμένων ταξιδιών για πράκτορες, μέλη του Τύπου και άλλους φορείς, ενώ θα την παρθενική του κρουαζιέρα θα πραγματοποιήσει στις 23 Νοεμβρίου, με οκταήμερη περιήγησή του στην Ανατολική Καραϊβική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024