Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιαμαρτυρία της ΕΞΑ για τα φουσκωμένα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ

Διαμαρτυρία της ΕΞΑ για τα φουσκωμένα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ

Επιστολή προς τον Υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ και με κοινοποίηση στο Γεν. Γραμματέα Δημοσίων Έργων έστειλε πρόσφατα η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ, με αφορμή τη διαμαρτυρία πολλών μελών της σχετικά με […]

Επιστολή προς τον Υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ και με κοινοποίηση στο Γεν. Γραμματέα Δημοσίων Έργων έστειλε πρόσφατα η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ, με<...> αφορμή τη διαμαρτυρία πολλών μελών της σχετικά με τα αυξημένα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή της ΕΞΑ αναφέρεται ότι “…οι διαμαρτυρίες εκ μέρους των μελών μας αφορούν στην αναπροσαρμογή των τιμολογίων κατανάλωσης ύδατος και κυρίως στην αναπροσαρμογή του συντελεστή αποχέτευσης, ο οποίος αυξήθηκε από 39% σε 60%, δηλαδή αύξηση της τάξης του 64%, αύξηση η οποία αντιβαίνει πλήρως στις εξαγγελίες της Κυβέρνησης. Όπως είναι γνωστό, η κατανάλωση ύδατος αποτελεί `πρώτη ύλη` για την ομαλή λειτουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας και τα τέλη αποχέτευσης αυξάνουν ανάλογα με την τελική κατανάλωση ύδατος…”.

Αφού γίνεται αναφορά στον αριθμό των μονάδων, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και τις δυσμενείς επιδόσεις τους ως προς την πληρότητα τους, η επιστολή καταλήγει, σημειώνοντας ότι “…συνυπολογιζομένων όλων των παραπάνω έγκυρων στοιχείων, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβαση σας με στόχο τη δικαιότερη τιμολόγηση των τελών κατανάλωσης ύδατος των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής (ιδίως των τελών αποχέτευσης), ώστε το κόστος λειτουργίας τους να μην επιβαρύνεται περισσότερο και δημιουργεί επιχειρηματικά αδιέξοδα στους ξενοδόχους της περιοχής…”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024