Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔιεθνές τουριστικό Φόρουμ από τη ΔΕΤΑΠ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Διεθνές τουριστικό Φόρουμ από τη ΔΕΤΑΠ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Η Δωδεκανησιακή Εταιρία Ανάπτυξης και Προόδου (ΔΕΤΑΠ), σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αι την Επιστημονική Ομάδα Τουρισμού, διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Τουριστικό Φόρουμ με τίτλο `Τάσεις και Καινοτομία στην Τουριστική Βιομηχανία – Trends & Innovation in the Tourism Industry`

Η Δωδεκανησιακή Εταιρία Ανάπτυξης και Προόδου (ΔΕΤΑΠ), σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου <...>και την Επιστημονική Ομάδα Τουρισμού, διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Τουριστικό Φόρουμ με τίτλο `Τάσεις και Καινοτομία στην Τουριστική Βιομηχανία – Trends & Innovation in the Tourism Industry`. Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 26 Μαρτίου 2005 στο ξενοδοχείο Rodos Palace Convention Center.

Η εκδήλωση υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Καινοτόμων Ενεργειών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που αυτή τη στιγμή διεξάγεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το συνολικό σχέδιο δράσεων χρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και στοχεύει στην προώθηση της `Καινοτομίας και Αειφορίας στον Τουρισμό και τις Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο`, που είναι και ο τίτλος του προγράμματος ΙΣΤΟΣ.

Στόχος είναι να παρουσιαστούν στη Ρόδο, σε έναν από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, οι απόψεις ειδημόνων σε διεθνές επίπεδο στον χώρο του τουρισμού, τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και από τον ακαδημαϊκό χώρο, και να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες σχετικά με τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς. Πρόθεση της ΔΕΤΑΠ και του Επιμελητηρίου είναι να καθιερωθεί το `Φόρουμ Τουρισμού της Ρόδου` να διοργανώνεται σε ετήσια βάση και να παρέχει την δυνατότητα δημιουργικής συνεργασίας και διαλόγου στους συμμετέχοντες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο Φόρουμ έχουν προσκληθεί ως ομιλητές διευθυντικά στελέχη μεγάλων τουριστικών οργανισμών (TUI, expedia.com, ΤΗR Spain, Activehotels) ακαδημαϊκοί (University of Surrey, University of Vienna) και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DG Regional Policy), ο Πρόεδρος της Διεθνής Ομοσπονδία Tour-Operator (IFTO), καθώς επίσης και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τουρισμού της χώρα μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024