Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕφαρμογή πρωτοποριακού προγράμματος στο αεροδρόμιο της Καβάλας

Εφαρμογή πρωτοποριακού προγράμματος στο αεροδρόμιο της Καβάλας

Στο διεθνές αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας υλοποιείται αυτές τις μέρες ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και σχετική μελέτη. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη μελέτη, που […]

Στο διεθνές αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας υλοποιείται αυτές τις μέρες ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη<…> και σχετική μελέτη. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη μελέτη, που γίνεται σε πανελλήνιο επίπεδο και το ερευνητικό αυτό πρόγραμμα θα εξελιχθεί σε επιμέρους στάδια.

Ειδικότερα, το πρώτο είναι η καταγραφή των ειδών των πουλιών, που παρεπιδημούν ή διαβιούν μόνιμα στην περιοχή του αεροδρομίου, το οποίο γεωγραφικά βρίσκεται στην περιοχή του Νέστου, που είναι παγκοσμίως γνωστή για τους υδροβιότοπους – υγροβιότοπους της, αλλά και τα σπάνια είδη πτερωτών.

Στόχος του προγράμματος είναι να καταγραφούν όλα τα αποδημητικά πουλιά και όλα τα άλλα, που συναντιούνται πιο “σταθερά” στην περιοχή και στη συνέχεια να διερευνηθούν οι αιτίες, που επιλέγουν αρκετά από αυτά, να “κατοικοεδρεύουν” είτε στο χώρο του αερολιμένα, είτε ευρύτερα στο Νέστο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024