Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΓιορτή του Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο
Αγροτουριστική Α.Ε.

Γιορτή του Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

Ιδιαίτερη λαμπρότητα θα προσδώσουν φέτος στο «Πανηγύρι του Αγροτουρισμού» η Αγροτουριστική και ο Δήμος Επιδαύρου, που το συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο. Το 2008 είναι μια χρονιά ορόσημο για τον θεσμό του […]

Ιδιαίτερη λαμπρότητα θα προσδώσουν φέτος στο «Πανηγύρι του Αγροτουρισμού» η Αγροτουριστική και ο Δήμος Επιδαύρου, που το συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο. Το 2008 είναι μια χρονιά ορόσημο για τον θεσμό του «Πανηγυριού στην Επίδαυρο», το οποίο συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα<...> αγροτουριστικά δρώμενα της χώρας, πλαισιώνοντας το Μουσικό Ιούλιο στο Μικρό Θέατρο και το Φεστιβάλ του Αρχαίου Θεάτρου.

Οι Γιορτές Αγροτουρισμού γίνονται πλέον σε όλη την Ελλάδα (Χίος, Κατερίνη, Φλώρινα, Λέσβος, Κρήτη κ.λ.π), έχοντας ως πρότυπο τις δράσεις που ξεκίνησαν στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου. Ο Δήμος Επιδαύρου και η Αγροτουριστική, ως διοργανωτές, ετοιμάζουν φέτος μια σειρά σημαντικών πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων, αλλά και καινοτομιών για το «Πανηγύρι», που θα ανανεώσουν το θεσμό και θα του δώσουν μια νέα και πιο σύγχρονη διάσταση. Ενδεικτικά, πρόκειται να οργανωθούν ποδηλατικοί αγώνες, θεατρικές παραστάσεις, διαγωνισμοί μαγειρικής, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, έκθεση έργων τέχνης, κυνήγι θησαυρού, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά κ.ά.

Kάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ξεκινώντας από την Παρασκευή 27/06 και τελειώνοντας την Κυριακή 27/07, το Πανηγύρι του Αγροτουρισμού απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την παράδοση και τα προϊόντα του Νομού Αργολίδας αλλά και επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα οι επισκέπτες του πανηγυριού θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να δοκιμάσουν και να εξοικειωθούν με δραστηριότητες υπαίθρου όπως ποδηλασία βουνού, αναρρίχηση, τοξοβολία, καγιάκ θαλάσσης κλπ.

Το πανηγύρι του Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο είναι η ευκαιρία για παρουσίαση, όσο το δυνατόν περισσότερων τοπικών και μοναδικών προϊόντων, που συνδέονται με την ανάπτυξη του αγροτουρισμού σε κάθε περιοχή, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά της σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλος στόχος είναι η προβολή και προώθηση του τουρισμού υπαίθρου στο σύνολό του. Δηλαδή των μορφών τουρισμού που σέβονται το περιβάλλον και την παράδοση κάθε τόπου, ενώ συμβάλλουν στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024