Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates κυριαρχεί στις ψηφοφορίες του επιβατικού κοινού

Η Emirates κυριαρχεί στις ψηφοφορίες του επιβατικού κοινού

Με τους καλύτερους οιωνούς, ξεκίνησε ο μήνας Μάιος για την Emirates Airline, καθώς “σάρωσε” τα βραβεία στην τελετή “Business Traveller Middle East Awards 2008”, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. Λίγες ήμερες […]

Με τους καλύτερους οιωνούς, ξεκίνησε ο μήνας Μάιος για την Emirates Airline, καθώς “σάρωσε” τα βραβεία στην τελετή “Business Traveller Middle East Awards 2008”, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. Λίγες ήμερες νωρίτερα, η Emirates κέρδισε τον<...> τίτλο της “Πιο Δημοφιλούς Αεροπορικής Εταιρείας”, υπερκερώντας με μεγάλη διαφορά τον επόμενο υποψήφιο, στο πλαίσιο της Ταξιδιωτικής Έρευνας 2008, που διεξήχθη στο site ArabianBusiness.com.

Και στις δύο βραβεύσεις, οι αναγνώστες από την περιοχή της Μέσης Ανατολής ψήφισαν υπέρ του αγαπημένου τους αερομεταφορέα.

Η Emirates αποχώρησε από την τελετή απονομής “Business Traveller Middle East Awards 2008” με τέσσερα από τα πιο σημαντικές διακρίσεις για τις αεροπορικές εταιρείες:

  • “Best Airline” (Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία),
  • “Best Business Class” (Καλύτερη Επιχειρηματική Θέση),
  • “Best Regional Airline” (Καλύτερη Τοπική Αεροπορική Εταιρεία) και
  • “Best Frequent Flyer Programme” (Καλύτερου Προγράμματος Μιλίων).

Στις υπόλοιπες κατηγορίες για τις αεροπορικές εταιρείες, η Emirates κατετάγη ανάμεσα στις τρεις καλύτερες.

Ο κ. Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, ο οποίος παρέλαβε τα βραβεία μαζί με τον κ. Brian Labelle, Senior Vice President του προγράμματος μιλίων Skywards, δήλωσε σχετικά: «Η Emirates επενδύει εκατομμύρια δολάρια για την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Ανέκαθεν επιδιώκουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία και είμαστε ικανοποιημένοι για την αναγνώριση των προσπαθειών μας για όσους από την περιοχή ταξιδεύουν για επιχειρηματικούς λόγους και αποτελούν τους κυρίως πελάτες μας. Σκοπεύουμε να διατηρήσουμε τους πελάτες μας στο κέντρο όλων όσων επιτελούμε, αφουγκραζόμενοι τις επιθυμίες τους. Γι’ αυτό αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν το επίπεδο πολυτέλειας του αεροπορικού ταξιδιού και θα καταστήσουν το ταξίδι με την Emirates πιο ευχάριστο». Τόνισε δε «Η Emirates άνοιξε τον δρόμο για την πραγματική πολυτέλεια στο αεροπορικό επιχειρηματικό ταξίδι, με τα αεροσκάφη τύπου Airbus A340-500, το 2003, όταν εισήγαγε παγκοσμίως πρώτη ιδιωτικές σουίτες στην καμπίνα Πρώτης Θέσης και περισσότερα από 600 κανάλια ψυχαγωγίας, κατ’ επιλογή, σε όλα τα καθίσματα και σε όλες τις κατηγορίες. Η ανταπόκριση των επιβατών ήταν εντυπωσιακή».

Επίσης, σε ταξιδιωτική έρευνα, η οποία διεξήχθη από το ArabianBusiness.com, η Emirates συγκέντρωσε το 56,35% των ψήφων για την πιο αγαπημένη αεροπορική εταιρεία, έναντι της επόμενης στη σειρά, η οποία διεκδίκησε ποσοστό της τάξεως του 10,5% των ψήφων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024