Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρών στις τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης ο Νομός Αχαΐας

Παρών στις τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης ο Νομός Αχαΐας

Προσπάθεια επιτυχούς τουριστικής προβολής της Αχαΐας μέσω των διεθνών τουριστικών εκθέσεων, επιχειρείται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της, με συντονισμένες και αποτελεσματικές δράσεις. Έτσι, στα πλαίσια αυτών των σχεδιασμών, η προβολή […]

Προσπάθεια επιτυχούς τουριστικής προβολής της Αχαΐας μέσω των διεθνών τουριστικών εκθέσεων, επιχειρείται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της<...>, με συντονισμένες και αποτελεσματικές δράσεις.

Έτσι, στα πλαίσια αυτών των σχεδιασμών, η προβολή της Αχαΐας ήταν ιδιαίτερα καλή και αποτελεσματική στη διεθνή έκθεση της Πράγας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, κατά την οποία ο τουριστικός οδηγός και το πληροφοριακό υλικό της περιοχής διανεμήθηκαν στα τσέχικα, δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες της έκθεσης, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό δεδομένου ότι ήταν η πρώτη παρουσία του νομού στην αγορά της Τσεχίας.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας, προκειμένου να πετύχει μια τουριστική προβολή διαρκείας της περιοχής, συμμετείχε στις εκθέσεις της Μπρατισλάβα, στη Σλοβακία και του Μιλάνου, στην Ιταλία, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πελοπόννησος`, έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή της και στην έκθεση της Μόσχας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024