Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη δημιουργία κοινών ταξιδιωτικών πακέτων προχωρούν ο ΕΟΤ και ο ΚΟΤ

Στη δημιουργία κοινών ταξιδιωτικών πακέτων προχωρούν ο ΕΟΤ και ο ΚΟΤ

Στην δημιουργία κοινών ταξιδιωτικών πακέτων, με σκοπό την προσέλκυση τουριστών σε Ελλάδα και Κύπρο, προχωρούν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και ο Κυπριακός (ΚΟΤ), σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του […]

Στην δημιουργία κοινών ταξιδιωτικών πακέτων, με σκοπό την προσέλκυση τουριστών σε Ελλάδα και Κύπρο<...>, προχωρούν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και ο Κυπριακός (ΚΟΤ), σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Φώτη Φωτίου, στα πλαίσια της έκθεσης `Τουριστικό Πανόραμα 2005`.

Ο κ. Φωτίου επεσήμανε την πολύ καλή και στενή συνεργασία Ελλάδος και Κύπρου στον τουριστικό τομέα, προς όφελος και των δύο χωρών, αλλά και το σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον Ελλήνων επιχειρηματιών σε έργα τουριστικής υποδομής, που γίνονται στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα ο κ. Φωτίου, ανέφερε ότι “οι οργανισμοί τουρισμού Κύπρου και Ελλάδος έχουν ήδη συζητήσει τη δημιουργία κοινών πακέτων για προσέλκυση τουριστών από μακρινούς προορισμούς, όπως η Κίνα, την ανάπτυξη θρησκευτικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού τουρισμού, τουρισμού για γκολφ (προετοιμάζονται κοινά πακέτα σε Κύπρο και Κρήτη) και τουρισμού για περιπατητές”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024