Τελευταία νέα
ΑρχικήΣεμινάριο αντιμετώπισης κρίσεων για αεροπορικές εταιρίες

Σεμινάριο αντιμετώπισης κρίσεων για αεροπορικές εταιρίες

Εξειδικευμένο σεμινάριο για διοικητικά στελέχη αεροπορικών εταιριών πρόκειται να πραγματοποιήσει η European Regions Airline Association (ERA). Το θέμα του σεμιναρίου είναι αφιερωμένο στην εξομοίωση πραγματικής περίπτωσης και την ανάλυση μεθόδων […]

Εξειδικευμένο σεμινάριο<.> για διοικητικά στελέχη αεροπορικών εταιριών πρόκειται να πραγματοποιήσει η European Regions Airline Association (ERA). Το θέμα του σεμιναρίου είναι αφιερωμένο στην εξομοίωση πραγματικής περίπτωσης και την ανάλυση μεθόδων αντιμετώπισης κρίσεως από πρόκληση αεροπορικού ατυχήματος.
Η άσκηση θα διεκπεραιωθεί από το Τμήμα Αερομεταφορών του πανεπιστημίου του Cranfield που ειδικεύεται στην οργάνωση ανάλογων σεναρίων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε μέλη και σε μη μέλη της ERA και πραγματοποιείται 2 και 3 Ιουνίου στο αεροδρόμιο London Stansted. Τον συντονισμό του σεμιναρίου έχει αναλάβει ο υπεύθυνος ασφάλειας πτήσεων της ERA κ. Dave Reynolds.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023