Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΘέματα 'Health & Safety' κάλυψε σεμινάριο του ΣΔΞΡ στη Ρόδο
Σεμινάρια

Θέματα 'Health & Safety' κάλυψε σεμινάριο του ΣΔΞΡ στη Ρόδο

Τόσο από την εθνική νομοθεσία όσο και από τους Tour Operators, είναι απαίτηση η σχετική εκπαίδευση όλων των ασχολούμενων‎ με θέματα H&S στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, πραγματοποίησε με επιτυχία διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, στο ξενοδοχείο Semiramis στην πόλη της Ρόδου.

Βασικό θέμα ήταν το “Health & Safety στα Ξενοδοχεία” και απευθυνόταν στα μέλη που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα Υγιεινής και Ασφάλειας στις Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Το 10ωρο αυτό σεμινάριο σχεδιάστηκε με σκοπό τον εμπλουτισμό και επικαιροποίηση των γνώσεων των στελεχών μιας ξενοδοχειακής μονάδας βάσει των νέων προδιαγραφών και απαιτήσεων των Tour Operators. Τους προετοίμασε για τις επιθεωρήσεις στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας από τους τουριστικούς οργανισμούς, ούτως ώστε να αποφεύγουν χαμηλές αξιολογήσεις, γεγονός που οδηγεί στην διακοπή των πωλήσεων του ξενοδοχείου.

Αναλύθηκε επικουρικά και η σύνδεση των ανωτέρω με την διαχείριση απαιτήσεων (claims) των πελατών / Tour Operators και η επιτυχής αντιμετώπιση τους.

Ενημερωτικά αναφέρεται ότι είναι απαίτηση, τόσο από την εθνική νομοθεσία όσο και από τους Tour Operators η σχετική εκπαίδευση όλων των ασχολούμενων‎ με θέματα H&S στις ξενοδοχειακές μονάδες και το συγκεκριμένο σεμινάριο κάλυψε πλήρως την απαίτηση αυτή.

Ο εισηγητής κ. Θεόδωρος Αργυρίου είναι επικεφαλής επιθεωρητής Health&Safety της εταιρείας SGS, η οποία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Tour Operators, μεταξύ των οποίων οι TUI, Thomas Cook και Jet 2 Holidays.

Λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε το σεμινάριο, αποφασίστηκε από το Δ.Σ να επαναληφθεί πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023