Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔΑΑ: Διεθνής επιβράβευση από τις αεροπορικές εταιρίες για 3η συνεχή χρονιά
OAG Airport Marketing Award 2007

ΔΑΑ: Διεθνής επιβράβευση από τις αεροπορικές εταιρίες για 3η συνεχή χρονιά

Οι αεροπορικές εταιρίες έδωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά διεθνή «πρωτιά» στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στην κορυφαία ετήσια συνάντηση αεροπορικών εταιριών-αεροδρομίων (13ο Συνέδριο «ROUTES», Στοκχόλμη). Με τον έπαινο ότι«το αεροδρόμιο της […]

Οι αεροπορικές εταιρίες έδωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά διεθνή «πρωτιά» στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στην κορυφαία ετήσια συνάντηση αεροπορικών εταιριών-αεροδρομίων (13ο Συνέδριο «ROUTES», Στοκχόλμη). Με τον έπαινο ότι<...>«το αεροδρόμιο της Αθήνας διατήρησε τη φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων», ο ΔΑΑ τιμήθηκε και φέτος με το 1ο βραβείο OAG Airport Marketing Award για το αναπτυξιακό πρόγραμμά του προς τις αεροπορικές εταιρίες, που είχε ως αποτέλεσμα να προσελκύσει φέτος 12 νέες αεροπορικές εταιρίες και να προσθέσει 11 νέους προορισμούς, στην Αμερική, στην Ασία και στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος στο Βραβείο Μάρκετινγκ για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του αεροδρομίου προς τις αεροπορικές εταιρίες, ο Γενικός Διευθυντής του ΔΑΑ, κ. Γιάννης Παράσχης, δήλωσε: «Η τιμητική αυτή διάκριση μας δίνει ξεχωριστή ικανοποίηση, καθώς αντανακλά τον έπαινο των αεροπορικών εταιριών για την προώθηση των αναπτυξιακών τους σχεδίων μέσω ουσιαστικής και στενής συνεργασίας. Παράλληλα, επιβραβεύει την επιτυχία του σχεδιασμού μας με στόχο την προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιριών και απηχεί τη θετική ανταπόκριση του κλάδου στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναπτυξιακών κινήτρων & μάρκετινγκ του ΔΑΑ. Ευχαριστούμε τις αεροπορικές εταιρίες που επιβραβεύουν για τρίτη φορά το αεροδρόμιό μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αναπτυξιακή τους δραστηριότητα στην κοινή μας πορεία».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024