Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπάτη στο Facebook για αγορές αποσκευών, με τη χρήση του ονόματος του ΔΑΑ
Αεροδρόμια

Απάτη στο Facebook για αγορές αποσκευών, με τη χρήση του ονόματος του ΔΑΑ

DAA

Προσοχή σε επιτήδιους που χρησιμοποιούν ψεύτικη σελίδα του Αεροδρομίου της Αθήνας στο Facebook

Νέα απάτη εμφανίστηκε μέσω σελίδας (scam page) στο Facebook, η οποία εμπλέκει τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ισχυρίζεται ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει χαμένες αποσκευές που έχουν “ξεμείνει” στο αεροδρόμιο έναντι… 9,99 ευρώ.

Το κείμενο αναφέρει: “Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  – Έναρξη πωλήσεων το 2023! Από τώρα και στο εξής, θα εκκαθαρίζουμε την αποθήκη του αεροδρομίου και θα πουλάμε τις αποσκευές που έχουν μείνει ανεξέλεγκτες για 6 μήνες. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών μπορεί να διαθέσει αυτές τις βαλίτσες, να οργανώσει μια φιλανθρωπική εκδήλωση και να διανείμει τις ξεχασμένες αποσκευές μόνο με 9,99 € ανά βαλίτσα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες”.

Και σε άλλο post: “Οι απολεσθείσες αποσκευές που βρίσκονται στην αποθήκη για πάνω από 6 μήνες υπόκεινται σε εκποίηση, αλλά εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε εκποίηση αντί για εκποίηση και πουλάμε μια βαλίτσα για μόλις 9,99€. Μπορείτε να βρείτε τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, πολύτιμα κοσμήματα και πολλά άλλα ωραία πράγματα. Για να παραγγείλετε, κάντε κλικ στη διαφήμιση και μεταβείτε στην ιστοσελίδα”.

DAA

Μάλιστα, κάτω από την ανακοίνωση υπάρχουν σχόλια ατόμων που “επωφελήθηκαν” της προσφοράς και, περιέργως, ενώ όλοι είναι ξένοι, γράφουν σε άπταιστα ελληνικά!

Σε ερώτηση του TravelDailyNews για την αντίδραση του αεροδρομίου, ο ΔΑΑ απάντησε ότι το ζήτημα είναι εν γνώσει του αεροδρομίου, είναι ήδη σε επαφή με το Facebook και το κοινό ενημερώνεται και στις σελίδες τος αεροδρoμίου, αλλά και με οδηγίες στο τηλεφωνικό κέντρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024