Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνής βράβευση για τον Έλληνα πρόεδρο της Hotrec
Βραβεύσεις

Διεθνής βράβευση για τον Έλληνα πρόεδρο της Hotrec

Η αναγνώριση της αποτελεσματικής και επιτυχημένης δουλειάς του προέδρου της HOTREC ήρθε από το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας της Μάλτας Τζορτζ Βέλλα.

Η αποτελεσματική και επιτυχημένη δουλειά που έχει να επιδείξει στα κοινά  ο έλληναας πρόεδρος της HOTREC κ. Αλέξανδρος Βασιλικός που είναι και ταυτόχρονα και πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας  βραβεύθηκε πρόσφατα από  τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μάλτας Τζορτζ Βέλλα.

Η HOTREC είναι η ένωση-ομπρέλα των εθνικών εμπορικών ενώσεων που εκπροσωπούν ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και παρόμοια καταστήματα στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου, η HOTREC ενεργεί ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων φιλοξενίας έναντι των θεσμικών οργάνων της ΕΕ. Οι κύριοι στόχοι του HOTREC είναι:

  • Η προώθηση και υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου της φιλοξενίας έναντι των θεσμικών οργάνων της ΕΕ.
  • Η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των εθνικών συλλόγων φιλοξενίας.

Η κύρια δραστηριότητα του HOTREC είναι να παρακολουθεί και να αναλύει τις εξελίξεις πολιτικής σε επίπεδο ΕΕ που έχουν αντίκτυπο στον κλάδο της φιλοξενίας. Συλλέγοντας πληροφορίες απευθείας στην πηγή, η HOTREC διασφαλίζει ότι οι ενώσεις μέλη της ενημερώνονται για οποιεσδήποτε εξελίξεις πολιτικής που επηρεάζουν την επιχείρηση φιλοξενίας. Όπου διακυβεύονται τα συμφέροντα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας φιλοξενίας, η HOTREC εκφράζει τις ανησυχίες των ενώσεων-μελών της στους εκπροσώπους της ΕΕ.

Σχολιάζοντας τη βράβευση ο κ. Βασιλικός είπε “Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή, μοναδική μέρα. Η ενασχόληση με τα κοινά συνεπάγεται άγχος και μεγάλη ευθύνη, αλλά και επένδυση χρόνου, που λείπει από την οικογένειά μας και τη δουλειά μας. Όμως στιγμές όπως αυτή της τιμητικής βράβευσής μου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μάλτας Τζορτζ Βέλλα, είναι αυτές που συγκινούν και αποζημιώνουν.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024