Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Νέες προσφορές στους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Νέες προσφορές στους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων

Ειδικές προσφορές ανακοίνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για τους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων “μικρής” (P1, P2) και “μακράς” (P3) διάρκειας. Συγκεκριμένα από 1ης Αυγούστου, για τους χρήστες των χώρων στάθμευσης του […]

Ειδικές προσφορές ανακοίνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για τους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων “μικρής” (P1, P2) και “μακράς” (P3) διάρκειας<...>.

Συγκεκριμένα από 1ης Αυγούστου, για τους χρήστες των χώρων στάθμευσης του “Ελευθέριος Βενιζέλος<.>“ (4.720 θέσεις συνολικά) ισχύουν οι εξής προσφορές:

Χρέωση πενθήμερου για όλο το μήνα

Η στάθμευση στο χώρο “μακράς διάρκειας” (P3) για πέντε ημέρες ή και περισσότερες, κοστίζει 50 €, ποσό ίσο με τη χρέωση ενός πενθημέρου.
(Συνολική χρέωση 50 € από 5 έως και 31 μέρες παραμονής)

Τα είκοσι πρώτα λεπτά δωρεάν

Επίσης, από τις αρχές Αυγούστου, σε όλους τους χώρους στάθμευσης του Αερολιμένα (P1, P2, και P3) δεν χρεώνονται τα πρώτα είκοσι λεπτά παραμονής.

Αναφορικά με τον τρόπο χρέωσης των χώρων στάθμευσης οχημάτων στον αερολιμένα, ισχύουν τα ακόλουθα:

Η χρέωση σε όλους τους χώρους είναι κοινή για τις τέσσερις πρώτες ώρες (από 2,90 έως 9.10 €) διευκολύνοντας τους οδηγούς που σταθμεύουν για μικρό χρονικό διάστημα. Οι οδηγοί που θέλουν να σταθμεύσουν για πιο μεγάλο χρονικό διάστημα εξυπηρετούνται από τις χαμηλότερες χρεώσεις του χώρου “μακράς διαρκειάς” (P3).

Αναλυτικοί πίνακες χρεώσεων έχουν αναρτηθεί σε κάθε είσοδο των χώρων στάθμευσης, έτσι ώστε η πληροφορία να περνάει γρήγορα και εύκολα στον οδηγό.

Τη διαχείριση του χώρου στάθμευσης έχει αναλάβει η εταιρία Central Parking Systems Athens S.A. (CPS), θυγατρική της CPS International.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024