Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕντείνεται η προβολή της Ελλάδας σε ΗΠΑ και Καναδά

Εντείνεται η προβολή της Ελλάδας σε ΗΠΑ και Καναδά

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία με ιδιώτες τουριστικούς επιχειρηματίες και τις τοπικές αρχές, εντείνει τις προσπάθειες του για προβολή της Ελλάδας στην αμερικανική και την καναδική τουριστική αγορά, χωρίς […]

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία με ιδιώτες τουριστικούς επιχειρηματίες και τις τοπικές αρχές, εντείνει τις προσπάθειες του για<...> προβολή της Ελλάδας στην αμερικανική και την καναδική τουριστική αγορά, χωρίς μάλιστα να ξοδευτούν χρήματα, αλλά με τη θέληση και τη συμβολή όλων των εμπλεκομένων στον τουρισμό, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΕΟΤ, κ. Γιάννη Πατέλλη.

Τα αποτελέσματα της αρμονικής αυτής συνεργασίας είναι ορατά και συγκεκριμένα. Ειδικότερα:

Δεκατρείς σελίδες αφιέρωσε το έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller στο τεύχος Ιουλίου στη χώρα μας, με τίτλο ‘The isles that launched a thousand trips’ και επίκεντρο τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Το περιοδικό Travel+Leisure Ιουλίου είχε πεντασέλιδο αφιέρωμα στα νησιά του Ιονίου με τίτλο ‘Best kept secrets of the Greek Isles’, ενώ το ίδιο περιοδικό σε ειδική έκδοση του Αυγούστου περιλαμβάνει έρευνα των αναγνωστών του με τίτλο ‘Readers poll to the world’s best awards, που βραβεύουν τη Σαντορίνη ως το καλύτερο ευρωπαϊκό νησί.

Είκοσι έξι έγχρωμες σελίδες αφιερώνει το περιοδικό Bon Apetit στη γαστρονομική και τουριστική περιήγηση της Κέρκυρας, των Κυθήρων, της Σάμου, της Σύρου, της Σαντορίνης και της Κρήτης.

Άλλα άρθρα για την Ελλάδα και τα νησιά της δημοσιεύτηκαν στα εξειδικευμένα περιοδικά JaxFax και Travel Agent, καθώς και στο Travel Section της εφημερίδας New York Times με θέμα ‘Drama Songs’ και ‘Olympic Plans’.

Παράλληλα, δύο τηλεοπτικά συνεργεία από το κανάλι Food Network Channel, το οποίο καλύπτει 170 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική, Καναδά και Ασία, έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα και ετοιμάσει τηλεοπτικό υλικό για ωριαίες εκπομπές (ιστορία ούζου, μεσογειακή διατροφή, ελληνική κουζίνα κλπ). Ομάδα εννέα Αμερικανών δημοσιογράφων περιοδεύει σε Αθήνα, Μονεμβασιά, Μυστρά, κατάκωλο, Ολυμπία, Ιτέα, Δελφούς, Αίγινα, Ύδρα και Πόρο για τη συλλογή υλικού και τη συγγραφή άρθρων, ενώ επτά άλλες δημοσιογραφικές αποστολές, με ειδικά ενδιαφέροντα, βρίσκονται στην Ελλάδα για την κάλυψη καλλιτεχνικών παραστάσεων στα Φεστιβάλ Αθηνών, Νεμέας κ.α. Τέλος, τετραμελής ομάδα δημοσιογράφων επισκέπτεται τη χώρα μας για κοινή προβολή με τα καταστήματα ‘Bloomingdales’ και το περιοδικό Bridal Guide.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024