Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates Airline ενώνει την Ελλάδα με την Αυστραλία

Η Emirates Airline ενώνει την Ελλάδα με την Αυστραλία

Από την Παρασκευή 02 Αυγούστου 2002, η Emirates Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, ενώνει τη μεγαλύτερη πολιτεία της Αυστραλίας με την Ελλάδα! Για πρώτη φορά, οι […]

Από την Παρασκευή 02 Αυγούστου 2002, η Emirates<.> Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, ενώνει<...> τη μεγαλύτερη πολιτεία της Αυστραλίας με την Ελλάδα! Για πρώτη φορά, οι επιβάτες θα απογειώνονται από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με τελικό προορισμό το δυτικότερο σημείο της Αυστραλίας, την Πέρθη.

Η πτήση θα εκτελείται μέσω Ντουμπάι, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να ζήσουν την εμπειρία των αγορών στο μοναδικό Duty Free του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι και να πάρουν μια γεύση από τη χλιδή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η εναρκτήρια πτήση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2002 από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 02:35 το πρωί. Μεταξύ των επιβατών στην πρώτη πτήση ήταν ο Ghaith Al Ghaith, Commercial Operations Director της Emirates, ανώτερα διοικητικά στελέχη της αεροπορικής εταιρίας, καθώς και αντιπρόσωποι από τα ΜΜΕ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Την πτήση υποδέχτηκαν στην Πέρθη οι Dr. Geoff Gallop, Western Australia Premier, Alannah McTiernan, Υπουργός Σχεδιασμού και Υποδομής, διοικητικά στελέχη του αεροδρομίου της Πέρθης, καθώς επίσης και στελέχη της Emirates Airline, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Διευθυντή της Emirates για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, Edward Lim.

Η πτήση, θα εκτελείται τέσσερις φορές την εβδομάδα από το Ντουμπάι, με το νεότερο αεροσκάφος του στόλου της Emirates και ένα από τα πιο εξελιγμένα μοντέλα της κατασκευάστριας εταιρίας, τύπου Boeing 777-200 με τριπλή διάταξη Θέσεων, 18 στην Πρώτη Θέση, 49 στην Επιχειρηματική Θέση και 236 στην Οικονομική Θέση, ενώ η χωρητικότητά του για τις αποσκευές φτάνει τους 12 τόνους.

H Emirates Airline, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς. Στη 16άχρονη πορεία της, έχει κερδίσει περισσότερα από 200 βραβεία διεθνώς τόσο για τις υπηρεσίες αέρος και εδάφους, όσο και για την εξειδικευμένη ιατρική εκπαίδευση που προσφέρει σε όλα τα μέλη του πληρώματος.

Η Emirates Airline, είναι μια από τις θυγατρικές εταιρίες του Emirates Group, που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών.

Τέλος, στο πλαίσιο της δραστηριότητας της στην Ελληνική αγορά, η Emirates Airline, εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο) από την Αθήνα με προορισμό το Ντουμπάι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024