Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Emirates Airlines πρωτοπορεί στην εξυπηρέτηση των επιβατών

Η Emirates Airlines πρωτοπορεί στην εξυπηρέτηση των επιβατών

Οι αίθουσες αναμονής της Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης της Emirates Airlines, που βρίσκονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ψηφίστηκαν από τη Βρετανική εταιρία ερευνών Skytrax UK μεταξύ των καλύτερων σε […]

Οι αίθουσες αναμονής της Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης της Emirates Airlines, που βρίσκονται στο<...> Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ψηφίστηκαν από τη Βρετανική εταιρία ερευνών Skytrax UK μεταξύ των καλύτερων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα ευρύχωρα σαλόνια εξοπλισμένα με δερμάτινους καναπέδες, η πλούσια γκάμα κρασιών και φαγητών, καθώς και η παροχή δωρεάν σύνδεσης στο διαδίκτυο, συνιστούν τις ιδανικότερες συνθήκες αναμονής.

Οι πελάτες της Emirates Airlines αναφερόμενοι στις παροχές της εταιρίας δηλώνουν ότι: “Οι παροχές της Emirates Airlines ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Σου προσφέρουν ό,τι μπορείς να φανταστείς. Άνεση, πολυτέλεια και γρήγορη εξυπηρέτηση. Στις αίθουσες αυτές μπορεί κανείς να συναντήσει ντους, κρεβατοκάμαρες και ξεχωριστούς χώρους όπου μπορείς να δεις τηλεόραση!”

Επιπλέον, η Emirates Airlines δημιούργησε και εγκαινίασε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο Αφίξεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, για να υποδέχεται επιβάτες σε αναπηρικά καροτσάκια και ανήλικα παιδιά που ταξιδεύουν ασυνόδευτα. Ο χώρος αυτός έγινε με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, τη συνοδεία τους μέχρι τον τελικό προορισμό και συνάντησή τους με τους συγγενείς τους.

Το δίκτυο της Emirates Airlines πρόσφατα έφτασε τους 59 προορισμούς με την έναρξη των δρομολογίων στην Πέρθη και αναμένεται ότι έως τον Οκτώβριο 2002 θα ξεκινήσουν οι πτήσεις προς τον Αγ. Μαυρίκιο και την Οσάκα.

Παράλληλα, η εταιρία προγραμματίζει την έναρξη των πτήσεων προς τη Βόρειο Αμερική εντός του 2003.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας της εταιρίας στην Ελλάδα, εκτελούνται τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο) προς το Ντουμπάι. Παράλληλα, μια πτήση την εβδομάδα (Παρασκευή) με τελικό προορισμό την Πέρθη, μέσω Ντουμπάι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024