Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ ξενοδοχειακή εταιρία ‘Αιγαίον’ επεκτείνεται εκτός Ελλάδας

Η ξενοδοχειακή εταιρία ‘Αιγαίον’ επεκτείνεται εκτός Ελλάδας

Την επέκταση της εκτός της Ελλάδας σχεδιάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα η ξενοδοχειακή εταιρία ‘Αιγαίον’ μετά την έναρξη της λειτουργίας του νέου της ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη “Εγνατία Παλλάς”. Η επένδυση για […]

Την επέκταση της εκτός της Ελλάδας σχεδιάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα η ξενοδοχειακή εταιρία ‘Αιγαίον<.>’ μετά την έναρξη της<…> λειτουργίας του νέου της ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη “Εγνατία Παλλάς<.>”.

Η επένδυση για το “Εγνατία Παλλάς”, που έφθασε τα 1,4 δισ. δρχ., ενίσχυσε τη δυναμικότητα της εταιρίας, με ένα νέο ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Λευτέρη Μπουτσιούκη, η εταιρία έχει κάνει επαφές όχι μόνο για την αγορά ξενοδοχείου στο Βελιγράδι, αλλά και στις τουριστικές περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης. Η ‘Αιγαίον’ ενδιαφέρεται για επέκταση μόνον σε αστικές και περιαστικές περιοχές, με τη δημιουργία μικρών μονάδων σε κτίσματα ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος.

Η ‘Αιγαίον’ εξετάζει δύο κρατικά ξενοδοχεία στο κέντρο του Βελιγραδίου, δυναμικότητας περίπου 50 δωματίων, με σκοπό να αγοράσει το ένα. Το θέμα θα έχει διευθετηθεί έως το τέλος του 2002 και σε περίπτωση που η ‘Αιγαίον’ προχωρήσει σε αγορά θα απαιτηθεί σημαντική επένδυση, της οποίας το ύψος δεν μπορεί ακόμη να προϋπολογιστεί με σχετική ακρίβεια. Παράλληλα, επιδιώκει τη δημιουργία ξενοδοχείου στις περιοχές που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024