Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕλληνική κυβερνητική αποστολή στην Κύπρο για την υπογραφή Μνημόνιου Τουριστικής Συνεργασίας

Ελληνική κυβερνητική αποστολή στην Κύπρο για την υπογραφή Μνημόνιου Τουριστικής Συνεργασίας

Μετά από επίσημη πρόσκληση του υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νίκου Α. Ρολάνδη, ο υπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδας κ. Άκης Τσοχατζόπουλος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο μεταξύ 26 […]

Μετά από επίσημη πρόσκληση του υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νίκου Α. Ρολάνδη, ο υπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδας<...> κ. Άκης Τσοχατζόπουλος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο<.> μεταξύ 26 – 28 Αυγούστου. Ο κ. Τσοχατζόπουλος θα ηγείται μεγάλης αντιπροσωπείας στην οποία θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γ. Αγραφιώτης, ο γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Α. Μιτσής, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Ι. Πατέλλης και ο πρέσβης κ. Ν. Δημάδης.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο ο κ. Τσοχατζόπουλος θα έχει συνομιλίες με τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για θέματα υψηλής τεχνολογίας, βιομηχανίας και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενέργειας, τυποποίησης, καταναλωτών και τουρισμού και θα υπογραφούν ή θα μονογραφηθούν τα ακόλουθα πρωτόκολλα συνεργασίας.

  • Πρωτόκολλο για συνεργασία στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας
  • Πρωτόκολλο για συνεργασία στον τομέα της βιομηχανίας
  • Πρωτόκολλο για συνεργασία στον τομέα της ενέργειας
  • Μνημόνιο Τουριστικής Συνεργασίας

Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο μήνα, αποστολή του ΕΟΤ ταξίδεψε στην Κύπρο με σκοπό μεταξύ άλλων να ερευνηθούν οι σχετικές προτάσεις του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού για την έδρα που θα έχει το γραφείο που σκοπεύει να ανοίξει ο ΕΟΤ στην Λευκωσία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024