Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ Olympic Handling μέλος της IACA
Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών

Η Olympic Handling μέλος της IACA

Η Olympic Handling είναι από τις 18 Μαΐου συνεργαζόμενο μέλος της IACA (International Air Carrier Association). Η Olympic Handling, μέλος της Marfin Investment Group, ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 30 […]

Η Olympic Handling είναι από τις 18 Μαΐου συνεργαζόμενο μέλος της IACA (International Air Carrier Association)<...>.

Η Olympic Handling, μέλος της Marfin Investment Group, ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 30 Ιουνίου 2009, μετά την πρόσκτηση περιουσιακών στοιχείων των κρατικών Ολυμπιακών Αερογραμμών από τον Όμιλο MIG. Παρέχει πλήρες φάσμα υπηρεσιών εξυπηρέτησης εδάφους, επικεντρώνοντας σε θέματα ασφαλείας, ακρίβειας και αποτελεσματικότητας, καθώς και την ανάπτυξη εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες της. Η Olympic Handling διαχειρίζεται περισσότερες από 95.000 πτήσεις και πάνω από 15 εκατ. επιβάτες ετησίως.

Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IACA) έχει 33 αεροπορικές εταιρείες και 22 συνεργαζόμενα μέλη. Η βασική της αποστολή είναι η προώθηση των συμφερόντων των μελών της, στοχεύοντας στην αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών του αεροπορικού κλάδου. Η ΙΑCA παρέχει ένα φόρουμ για τα μέλη της έτσι ώστε να υιοθετήσουν μια κοινή προσέγγιση σε ότι αφορά πολιτικά και επιχειρησιακά θέματα όπου οι λύσεις αναζητούνται συνολικά για τα μέλη. Το πρόγραμμα της είναι σχεδιασμένο για εταιρίες του κλάδου που παρέχουν υπηρεσίες όπως: αερομεταφορείς, εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε αερομεταφορείς, κατασκευαστές, εταιρίες συμβούλων και δικηγορικά γραφεία που λειτουργούν στον τομέα των αερομεταφορών. Επιτρέπει σε διάφορες επιχειρήσεις να αναπτύξουν ισχυρές επαφές με τις αεροπορικές εταιρίες μέλη της ΙΑCΑ.

Η Sylviane Lust, γενική διευθύντρια της IACA, δήλωσε τα εξής: “Θα ήθελα πάρα πολύ να καλωσορίσω την Olympic Handling στο πρόγραμμα ένταξής της στην ΙΑCΑ. Οι αεροπορικές εταιρείες μας έχουν μεγάλο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα και είναι σημαντικό να έχουμε καλές σχέσεις με τον βασικό φορέα επίγειας εξυπηρέτησης σε αυτόν τον σημαντικό προορισμό. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Olympic Handling τους προσεχείς μήνες και κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου”.

Ο κ. Σήφης Μαστοραντωνάκης, διευθύνων σύμβουλος της Olympic Handling, προσέθεσε: “Είναι προνόμιο για την Olympic Handling να καταστεί μέλος της IACA. Δίνει στην εταιρία μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας με τους βασικούς εταίρους μας και δυνατότητες συνεργασίας για την βελτίωση των συνθηκών στον τομέα των αερομεταφορών, καθώς και την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας στα μέλη των αεροπορικών εταιρειών της ΙΑCΑ. H Olympic Handling, έχοντας ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με τα χρόνια εμπειρίας και κατάρτισης στον αεροπορικό τομέα, καθώς και η παρουσία μας σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, σηματοδοτούν τη διαφορετικότητά μας και στο τι μπορούμε να προσφέρουμε στους αερομεταφορείς μέλη της ΙΑCΑ”.

Ετικέτες
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024