Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤους προορισμούς του προγράμματος Weekendair, με ναύλο ευκαιρίας ανακοινώνει, όπως κάθε Παρασκευή, η Olympic Air.

Τους προορισμούς του προγράμματος Weekendair, με ναύλο ευκαιρίας ανακοινώνει, όπως κάθε Παρασκευή, η Olympic Air.

Τους προορισμούς του προγράμματος Weekendair, με ναύλο ευκαιρίας ανακοινώνει, όπως κάθε Παρασκευή, η Olympic Air. Oι προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι: Λάρνακα και Τίρανα (από και προς Αθήνα), Αλεξανδρούπολη, Χανιά, […]

Τους προορισμούς του προγράμματος Weekendair, με ναύλο ευκαιρίας ανακοινώνει, όπως κάθε Παρασκευή, η Olympic Air. Oι προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι: Λάρνακα και Τίρανα (από και προς Αθήνα), Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Κεφαλονιά, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος (από και προς Αθήνα). Η προσφορά που γίνεται για 900 θέσεις ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Μαΐου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 22 Μαΐου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 23 Μαΐου έως Τετάρτη 1 Ιουνίου. Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024