Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΥπογραφή διμερούς αεροπορικής συμφωνίας Ελλάδας – Σιγκαπούρης

Υπογραφή διμερούς αεροπορικής συμφωνίας Ελλάδας – Σιγκαπούρης

Διμερή Αεροπορική Συμφωνία υπέγραψαν χτες, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2006, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, και η Υφυπουργός Μεταφορών της Σιγκαπούρης, κα Lim Hwee Hua

Διμερή Αεροπορική Συμφωνία υπέγραψαν χτες, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2006, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, και η Υφυπουργός<...>Μεταφορών της Σιγκαπούρης, κα Lim Hwee Hua.

Με τη Συμφωνία αυτή επιτυγχάνεται:

  • Η αύξηση της επιβατικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών,
  • Η εξυπηρέτηση ενδιάμεσης κίνησης μεταξύ Ελλάδος – Σιγκαπούρης,
  • Η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης και διεύρυνσης των αεροπορικών προορισμών και συνδέσεων προς Ευρώπη και Ανατολή.


Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, δήλωσε τα εξής:

“Υπογράψαμε μια νέα αεροπορική συμφωνία με τη Σιγκαπούρη, η τελευταία ήταν το 1971. Θέλουμε να αναπτύξουμε τις αεροπορικές μεταφορές, να ανοίξουμε τις πύλες της Ανατολής προς τη Δύση, μέσω της Ελλάδος.

Η Ανατολή είναι μια μεγάλη αγορά και εμείς σαν μια τουριστική χώρα, έχουμε ανάγκη αυτής της διευκόλυνσης όσον αφορά τις αεροπορικές μετακινήσεις από την Ανατολή.

Αυτός ήταν ο στόχος της σημερινής συμφωνίας, θέλουμε να αυξήσουμε τις μεταφορικές μετακινήσεις, θέλουμε να αναπτύξουμε τις αεροπορικές μεταφορές μεταξύ Ανατολής και Δύσης με καινούργιους προορισμούς, με συνδυασμένους προορισμούς, για να εξυπηρετήσουμε τον πολύ κόσμο, που θέλει να επισκεφθεί την Ελλάδα, αλλά και γενικότερα την Ευρώπη από αυτές τις χώρες της Ανατολής, όπως είναι η Κίνα, η Σιγκαπούρη και άλλες χώρες”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024