Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈκθεση Σκανδιναβικής Αρχιτεκτονικής Κήπων στο Gothenburg
28 Ιουνίου - 28 Σεπτεμβρίου 2008

Έκθεση Σκανδιναβικής Αρχιτεκτονικής Κήπων στο Gothenburg

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι πολύ πιο κοντά απΆ ό,τι φαντάζεστε και η αεροπορική εταιρία Scandinavian Airlines System (SAS) είναι εδώ για να σας το υπενθυμίσει και να σας προσκαλέσει on […]

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι πολύ πιο κοντά απΆ ό,τι φαντάζεστε και η αεροπορική εταιρία Scandinavian Airlines System (SAS) είναι εδώ για να σας το υπενθυμίσει και να σας προσκαλέσει on board με προορισμό τους πανέμορφους κήπους<...>του Gothenburg με τη μοναδική Σκανδιναβική αρχιτεκτονική Κήπων να δίνει τον καλύτερο της εαυτό στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καθΆ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού από τις 28 Ιουνίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2008.

Τέσσερα διαφορετικά πάρκα με μοναδικό ενδιαφέρον το καθένα τόσο για τον απλό τουρίστα όσο και για τον ερασιτέχνη ή επαγγελματία κηπουρό, πρόκειται να καταπλήξουν τους επισκέπτες τους με τη διαφορετικότητα, αλλά και την ξεχωριστή πολύχρωμη και πολυσχιδή τους ομορφιά. Πρόκειται για τα: Gothenburg Botanical Garden, Gunnebo House and Gardens, Liseberg Park και το Garden Society of Gothenburg, όπου καθένα από τα παραπάνω έχει το δικό του στυλ και χαρακτήρα.

Η έκθεση της Σκανδιναβικής Αρχιτεκτονικής Κήπων, που πραγματοποιείται το προσεχές καλοκαίρι, αποτελεί μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη της πανέμορφης Σκανδιναβικής πόλης του Gothenburg. Συγκεκριμένα, στο Botanical Garden μπορεί ο επισκέπτης να δει και να μάθει για το φυτικό βασίλειο με αφορμή τα 20.000 διαφορετικά ήδη φυτών που βρίσκονται εκεί, ενώ το Gunnebo House and Gardens προσκαλεί τον ενδιαφερόμενο να θαυμάσει ένα πάρκο του 18ου αιώνα κάτω από τα «φώτα» της σύγχρονης εποχής.

Επιπλέον, το γνωστό σε όλους για τις χριστουγεννιάτικες αγορές του Liseberg Park δίνει έμφαση στο φυσικό τοπίο και την ομορφιά της φύσης, ενώ στο Garden Society of Gothenburg θα πραγματοποιηθεί η έκθεση Ulf Nordfjell, όπου θα δώσουν το παρόν σχεδιαστές κήπων από τη Βρετανία, τη Σουηδία, τη Δανία, την Ολλανδία και τη Γερμανία δίνοντας όλοι το προσωπικό τους στίγμα στη διαμόρφωση των κήπων.

Οι φίλοι λοιπόν του πράσινου, καθώς και της κηπουρικής, αλλά και οι απλοί τουρίστες που θέλουν να συνδυάσουν διακοπές και καλλιτεχνικές δεξιότητες στο πολύχρωμο περιβάλλον των λουλουδιών και των φυτών γενικότερα, πρέπει να επισπεύσουν τον προγραμματισμό των διακοπών τους και να κρατήσουν μια θέση στο ταξίδι, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της SAS (www.flysas.gr) με προορισμό το Gothenburg των κήπων και της αρχιτεκτονικής.

Προκειμένου να φτάσει κανείς απευθείας στο Gothenburg της Σουηδίας και να περιηγηθεί στους κήπους, καθώς και να συμμετέχει στη γιορτή της αρχιτεκτονικής τους, το καλοκαίρι του 2008, μπορεί να πετάξει από Αθήνα για Gothenburg, μέσω Κοπεγχάγης, με καθημερινές πτήσεις της αεροπορικής Σκανδιναβικής εταιρείας SAS.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024