Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Air Canada επεκτείνει τη συμφωνία της με την Amadeus
Η Air Canada θα επωφεληθεί από την μηχανή κρατήσεων Amadeus e-Retail

Η Air Canada επεκτείνει τη συμφωνία της με την Amadeus

Η Amadeus και η Air Canada, ο εθνικός και μεγαλύτερος αερομεταφορέας του Καναδά, ανακοίνωσαν πρόσφατα την επέκταση του μεταξύ τους συμβολαίου, ώστε η αεροπορική εταιρεία να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την […]

Η Amadeus και η Air Canada, ο εθνικός και μεγαλύτερος αερομεταφορέας του Καναδά, ανακοίνωσαν πρόσφατα την επέκταση του μεταξύ τους συμβολαίου, ώστε η αεροπορική<...> εταιρεία να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Amadeus για να τροφοδοτήσει την ιστοσελίδα της και τις ιστοσελίδες των ταξιδιωτικών γραφείων που συνεργάζεται.

Υπο από τους νέους όρους της επέκτασης του συμβολαίου, η Air Canada θα συνεχίσει να επωφελείται από την προηγμένη τεχνολογία της Amadeus για την ενίσχυση των ιστοσελίδων της και της τιμολογιακής πολιτικής πίσω από το διεθνές τηλεφωνικό κέντρο και τις λειτουργίες αεροδρομίου. Με ισχυρή παρουσία σε 15 χώρες, η Air Canada έχει μια από τις πιο πρωτοποριακές οnline στρατηγικές στον κόσμο, που περιλαμβάνει ευέλικτη αναζήτηση με βάση την ημερομηνία, “a la carte” βοηθητικές υπηρεσίες, βοηθητικές υπηρεσίες τρίτων, όπως ασφάλεια και online υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της επανέκδοσης εισιτηρίου και των αναβαθμίσεων.

Το aircanada.com, η επίσημη ιστοσελίδα της Air Canada, προσφέρει επίσης πρωτοποριακές τεχνικές τιμολόγησης που επιτρέπουν στους πελάτες να εξατομικεύουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία επιλέγοντας μόνο τις παραμέτρους για τις οποίες επιθυμούν να πληρώσουν. Ταυτόχρονα, η ευελιξία της μηχανής κρατήσεων Amadeus e-Retail και η τεχνολογία τιμολόγησης Flex Pricer επιτρέπει στην Air Canada να παρέχει πλήρη διαφάνεια στους ταξιδιώτες και ταυτόχρονα να αυξάνει την απόδοσή της.

Η κα Lise Fournel, CIO της Air Canada σχολίασε: “Συνεργαζόμαστε στενά με την Amadeus από το 2004 και η ευέλικτη προσέγγισή της μας έχει επιτρέψει να εισάγουμε νέες τεχνολογίες και τεχνικές προς όφελος του πελάτη. Με την επέκταση της σχέσης μας, σκοπεύουμε να διατηρήσουμε τον σημαντικό ρόλο που έχουμε στο e-Commerce, αναπτύσσοντας νέες τεχνικές και εφαρμόζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να ανταποκριθούμε στους στόχους μας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μοναδική online εμπειρία για τους πελάτες μας”.

Ο κ. Dwayne Ingram, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Amadeus για την Αμερική δήλωσε: “Η Air Canada επέδειξε την δέσμευσή της στην online πρωτοπορία από τις πρώτες μέρες της έναρξης του εμπορίου στο internet. Ο ρυθμός της πρωτοπορίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για όλες τις αεροπορικές εταιρείες, ώστε να καταστεί δυνατόν να εισαχθούν σε νέες αγορές, να βελτιώσουν τις online πωλήσεις και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των ολοένα και πιο απαιτητικών online shoppers”.

Και συνεχίζει: “Η Amadeus έχει συνεργαστεί στενά με την Air Canada κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των online βελτιώσεων που περιλάμβανε πώληση βοηθητικών υπηρεσιών και προηγμένες εμπορευματικές τεχνικές. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και θα διατηρήσουμε την ίδια ευελιξία στην υποστήριξη των μελλοντικών στόχων της Air Canada.”

Η Amadeus προσφέρει τεχνολογία e-Commerce σε πάνω από το 70% των κορυφαίων 25 αεροπορικών εταιρειών του κόσμου. Το 2009 οι λύσεις e-Commerce της Amadeus απέδωσαν περίπου 10 δις Ευρώ σε έσοδα για τις αεροπορικές εταιρείες.

Η Air Canada είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας του Καναδά, με ευρύτατο δίκτυο πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού, που προσφέρει επιβατικά και cargo δρομολόγια σε περισσότερους από 170 προορισμούς σε πέντε ηπείρους. Η εταιρεία αποτελεί την 15η μεγαλύτερη εμπορική αεροπορική εταιρεία, που εξυπηρετεί 31 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και είναι ιδρυτικό μέλος της συμμαχίας Star Alliance, του πιο ολοκληρωμένου δικτύου μεταφορών στον κόσμο, που προσφέρει υπηρεσίες σε 1.167 προορισμούς σε 181 χώρες.

Η εταιρεία πρόσφατα κέρδισε τις πέντε κορυφαίες διακρίσεις στα βραβεία “Best in Business Travel” του περιοδικού Business Traveler`s, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ιστοσελίδας αεροπορικής εταιρείας. Αυτά είναι τα περισσότερα βραβεία που κερδήθηκαν ποτέ από αεροπορική εταιρεία στον κόσμο στα έγκριτα ετήσια βραβεία αναγνωστών του περιοδικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024