Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAir Canada: Έναρξη απευθείας πτήσεων Αθήνας με Μόντρεαλ και Τορόντο
Αεροπορικές εταιρείες

Air Canada: Έναρξη απευθείας πτήσεων Αθήνας με Μόντρεαλ και Τορόντο

  • Από αριστερά οι κ.κ.: Γιάννης Παράσχης, CEO, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Stefano Casaregola, Air Canada Regional Manager Sales Greece Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Τουρισμού, Anna-Karine Asselin, Πρέσβειρα του Καναδά, Σαπφώ Τριαντάρη, Business Development Manager, Air Canada και Νίκος Σοφιάδης, Deputy Managing Director, Goldair S.Α
  • Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
  • Ο κ. Γιάννης Παράσχης, CEO, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
  • Η κα Σαπφώ Τριαντάρη, Business Development Manager, Air Canada
  • Η Anna-Karine Asselin, πρέσβειρα του Καναδά
  • Premium Economy cabin

Επιστρέφουν οι καθημερινές εποχικές πτήσεις της θερινής περιόδου, από την Αθήνα προς το Τορόντο και το Μόντρεαλ (έως και δύο καθημερινές πτήσεις).

Η Air Canada επανεκκίνησε τις απευθείας πτήσεις της μεταξύ της Ελλάδας και του Καναδά. Το εποχικό δρομολόγιο της εταιρείας μεταξύ της Αθήνας και του Μόντρεαλ θα εκτελείται από τις 28 Μαρτίου έως τις 26 Νοεμβρίου 2023, ενώ το εποχικό δρομολόγιο μεταξύ της Αθήνας και του Τορόντο θα προσφέρεται από τις 29 Μαρτίου έως τις 27 Νοεμβρίου 2023. Και τα δύο δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Η Air Canada προσφέρει τις περισσότερες απευθείας πτήσεις από την Ελλάδα προς τον Καναδά από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία.

Οι πτήσεις της Air Canada από την Αθήνα προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο θα εκτελούνται κυρίως με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, χωρητικότητας 450 επιβατών. Το αεροσκάφος Boeing 777-300ER διαθέτει τρεις κατηγορίες καμπίνας, από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες, τη Signature με θέσεις που μετατρέπονται πλήρως σε κρεβάτι, την Premium Economy με μεγαλύτερες θέσεις, πρόσθετο χώρο για τα πόδια και premium υπηρεσίες, και την Economy, που περιλαμβάνει δωρεάν γεύματα, κρασιά και ποτά εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από γνωστούς
σεφ.

Όλες οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες για άμεση συνδεσιμότητα με το εκτεταμένο δίκτυο της Air Canada στη Βόρεια Αμερική.

Stefano Casaregola, Air Canada Regional Manager Sales Greece της Air Canada.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή των εποχικών πτήσεών μας από την Αθήνα απευθείας προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο», δήλωσε ο Stefano Casaregola, περιφερειακός διευθυντής Πωλήσεων της Air Canada στην Ελλάδα. «Οι έως και δύο ημερήσιες πτήσεις μας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όχι μόνο θα παρέχουν στους πελάτες μας από την Ελλάδα απευθείας σύνδεση με τον Καναδά, αλλά επιπλέον άμεσες ανταποκρίσεις σε όλες τις πόλεις του Καναδά καθώς επίσης και στο εκτεταμμένο δίκτυό μας σε Β. Αμερική και
Καραιβική. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε στα αεροσκάφη μας τους πελάτες μας για να ανακαλύψουν τον Καναδά και να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες μας».

Πρόγραμμα Πτήσεων Αθήνα-Μόντρεαλ 

Πτήση Από Αναχώρηση Προς Άφιξη Συχνότητες  

Ημερομηνίες Ισχύος

 

 

AC 899

 

Αθήνα 12:10 Μόντρεαλ 15:25 Έως και καθημερινά 29 Μαρτίου –

21 Νοεμβρίου 2023

AC 898 Μόντρεαλ 17:35 Αθήνα 9:40

(+1 ημέρα)

 

Έως και καθημερινά 28 Μαρτίου –

20 Νοεμβρίου 2023

Πρόγραμμα Πτήσεων Αθήνα-Τορόντο 

Πτήση Από Αναχώρηση Προς Άφιξη Συχνότητες  

Ημερομηνίες Ισχύος

 

 

AC 899

 

Αθήνα 12:10 Μόντρεαλ 15:25 Έως και καθημερινά 29 Μαρτίου –

21 Νοεμβρίου 2023

AC 898 Μόντρεαλ 17:35 Αθήνα 9:40

(+1 ημέρα)

 

Έως και καθημερινά 28 Μαρτίου –

20 Νοεμβρίου 2023

Pre-clearance / Τελωνειακός έλεγχος για επιβάτες με προορισμό τις ΗΠΑ

Η Air Canada είναι ο μεγαλύτερος ξένος αερομεταφορέας στις ΗΠΑ, γεγονός για το οποίο η εταιρεία είναι υπερήφανη, αντικατοπτρίζεται δε στο διασυνοριακό πρόγραμμά της που περιλαμβάνει 51 αεροδρόμια των ΗΠΑ και έως 400 καθημερινές πτήσεις μεταξύ Καναδά και ΗΠΑ. Οι πελάτες που αναχωρούν από την Ελλάδα με προορισμό της ΗΠΑ, μέσω Τορόντο ή Μοντρεαλ, δεν απαιτείται να παραλάβουν τις αποσκευές τους κατά τη διαδικασία διέλευσης (transit) και έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εκ των προτέρων, στο Μόντρεαλ και στο Τορόντο, τις διαδικασίες τελωνειακού ελέγχου και μετανάστευσης των ΗΠΑ. Το δίκτυο και το πρόγραμμα της Air Canada έχουν σχεδιαστεί ώστε οι πελάτες της να εξυπηρετούνται άμμεσα προς τον τελικό προορισμό τους.

Υπηρεσίες Διεθνών Δρομολογίων

Οι πτήσεις της Air Canada από την Ελλάδα προσφέρουν επιλογή από τρεις κατηγορίες καμπίνας:

  • Air Canada Signature Class με θέσεις που γίνονται επίπεδο κρεβάτι,
  • Premium Economy με μεγαλύτερα καθίσματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια και premium υπηρεσίες, και
  • Economy με δωρεάν γεύματα εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από σεφ, κρασιά και ποτά.

Όλες οι κατηγορίες διαθέτουν οθόνες ψυχαγωγίας σε κάθε θέση, με πολλές ώρες δωρεάν ψυχαγωγικού περιεχομένου και την ευκαιρία αγοράς σύνδεσης Wi-Fi.

Η Air Canada διαθέτει 23 Maple Leaf Lounges στη Βόρεια Αμερική και σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες που επιλέγουν αυτήν τη δυνατότητα.

Στις διεθνείς πτήσεις που αναχωρούν από τον Καναδά έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει μερικές από τις καλύτερες γαστρονομικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει η εγχώρια μαγειρική, με προτάσεις από διάσημους σεφ της Air Canada, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων σεφ David Hawksworth και Vikram Vij από το Βανκούβερ και των διάσημων σεφ Antonio Park και Jérôme Ferrer από το Μόντρεαλ. Το γαστρονομικό ταξίδι συμπληρώνει μια επιλογή από κορυφαία κρασιά που επιλέγει ο κορυφαίος Καναδός σομελιέ, Véronique Rivest.

Όλοι οι πελάτες της εταιρείας έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν και να εξαργυρώσουν πόντους συμμετέχοντας στο κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης Aeroplan, όταν ταξιδεύουν με την Air Canada, και όσοι δικαιούνται αποκτούν πρόσβαση στο check-in κατά προτεραιότητα, σε Maple Leaf Lounges, επιβίβαση κατά προτεραιότητα και άλλα προνόμια.

Air Canada

AIA

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024