Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ KLM επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 16 χρόνια

Η KLM επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 16 χρόνια

Μετά από 16 χρόνια η oλλανδική αεροπορική εταιρία KLM επαναφέρει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Aμστερνταμ με πέντε πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) που ξεκινούν την 1η Απριλίου 2003. […]

Μετά από 16 χρόνια η oλλανδική αεροπορική εταιρία KLM επαναφέρει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Aμστερνταμ με<...> πέντε πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) που ξεκινούν την 1η Απριλίου 2003.

Τα τελευταία δύο χρόνια το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Aμστερνταμ πραγματοποιούσε η, επίσης, oλλανδική αεροπορική εταιρία, θυγατρική της KLM, Transavia Airlines. Η εμπορική επιτυχία που σημείωσε το δρομολόγιο της Transavia στα δύο αυτά χρόνια λειτουργίας του, οδήγησε τη διοίκηση της KLM να αναβαθμίσει το δρομολόγιο με τη νέα πτήση της, αριθμό KL1982, που θα αναχωρεί στις 15:35 από Θεσσαλονίκη και θα φτάνει στο Aμστερνταμ στις 17:55. Η νέα πτήση παρέχει στους επιβάτες περισσότερες δυνατότητες, όπως διακεκριμένη θέση (business class) κ.λπ.

Τώρα, οι ταξιδιώτες από τη Θεσσαλονίκη έχουν πρόσβαση, μέσω Aμστερνταμ και του δικτύου της KLM, σε ένα τεράστιο δίκτυο με πάνω από 500 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο του Aμστερνταμ πρόσφατα βραβεύτηκε ως το καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου στην κατηγορία των μεγαλύτερων αεροδρομίων.

Η έναρξη του νέου δρομολογίου αποτελεί μία ακόμη θετική εξέλιξη για την ολλανδική αεροπορική εταιρία, αλλά και για τα ελληνικά αεροπορικά δεδομένα και ειδικά για την αγορά της Μακεδονίας που έβλεπε τις αεροπορικές εταιρίες, τη μία μετά την άλλη, να αποσύρουν τα δρομολόγιά τους από τη Θεσσαλονίκη προς την Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024