Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚανονικά θα εκτελεσθούν οι πτήσεις της ΟΑ σήμερα

Κανονικά θα εκτελεσθούν οι πτήσεις της ΟΑ σήμερα

Κανονικά θα εκτελεσθούν σήμερα το πρωί τα δρομολόγια της Ολυμπιακής Αεροπορίας, καθώς το Πρωτοδικείο Αθηνών κήρυξε για άλλη μια φορά παράνομη και καταχρηστική την 3ωρη στάση εργασίας, που είχαν εξαγγείλει […]

Κανονικά θα εκτελεσθούν σήμερα το πρωί τα δρομολόγια της Ολυμπιακής Αεροπορίας, καθώς το Πρωτοδικείο Αθηνών<...> κήρυξε για άλλη μια φορά παράνομη και καταχρηστική την 3ωρη στάση εργασίας, που είχαν εξαγγείλει οι ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές, διαμαρτυρόμενοι για την αναστολή των δρομολογίων της εταιρίας από και προς την Αυστραλία.

Η Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών Φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας, σε ανακοίνωσή της, χαρακτήριζε απαράδεκτη πολιτική και διοικητική επιλογή την απόφαση της Ολυμπιακής Αεροπορίας να αναστείλει τα δρομολόγια προς και από την Αυστραλία, υπογραμμίζοντας ότι στρέφεται εναντίον ενός εκατομμυρίου Ελλήνων ομογενών, αλλά και των συμφερόντων της ίδιας της εταιρίας, ενόψει μάλιστα της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ο πρόεδρος της ΟΑ Διονύσης Καλόφωνος δήλωσε ότι η διακοπή των δρομολογίων προς την Αυστραλία εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών για αναβάθμιση. Απαντώντας στις διαμαρτυρίες των Ελλήνων ομογενών που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, ο κ. Καλόφωνος διευκρίνισε ότι πρόκειται για μια γραμμή που παράγει ελλείμματα και δεν είναι βιώσιμη. “Η απόσταση είναι μεγάλη και για λόγους ασφαλείας, χρειάζεται αλλαγή του πληρώματος τέσσερις φορές, που σε αριθμούς μεταφράζεται σε 60 άτομα για μία πτήση ενώ κανονικά είναι 15”, εξήγησε ο πρόεδρος της ΟΑ. <Ι>“Οι εταιρίες που έχουν έδρα την περιοχή μοιράζουν το κόστος σε δύο διαφορετικές πτήσεις, σε δύο διαφορετικά αεροπλάνα”, συμπληρώνει ο κ. Καλόφωνος, ο οποίος έκλεισε με την ευχή να είναι εκείνος που θα θέσει ξανά σε λειτουργία τη γραμμή στο μέλλον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024