Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟλυμπιακή Αεροπορία: Συζητιέται το θέμα της περικοπής των πτήσεων για Αυστραλία

Ολυμπιακή Αεροπορία: Συζητιέται το θέμα της περικοπής των πτήσεων για Αυστραλία

Παρά τις αντιδράσεις των ομογενών μας στην Αυστραλία, η Ολυμπιακή Αεροπορία θέτει ξανά το θέμα της οριστικής περικοπής των πτήσεων προς αυτή την χώρα. Από τον Οκτώβριο οι πτήσεις της […]

Παρά τις αντιδράσεις των ομογενών μας στην Αυστραλία, η Ολυμπιακή<.> Αεροπορία θέτει ξανά το θέμα της οριστικής περικοπής των πτήσεων<...> προς αυτή την χώρα.

Από τον Οκτώβριο οι πτήσεις της ΟΑ<.> θα φθάνουν μέχρι την Σιγκαπούρη και από εκεί οι επιβάτες θα μεταφέρονται στο Σίδνεϊ με ξένη αεροπορική εταιρία.

Σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα “Νέος Κόσμος” της Μελβούρνης, η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas<.> εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξαναρχίσει τις πτήσεις από και προς Ελλάδα με τη νέα θυγατρική εταιρία της Australian Airlines, που λειτουργεί με χαμηλό κόστος και φιλοδοξεί να συναγωνιστεί τις διεθνείς εταιρίες που προσφέρουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Η Australian Airlines ξεκινά τη λειτουργία της στις 27 Οκτωβρίου 2002 με πτήσεις προς Ιαπωνία, Κίνα και άλλες διαδρομές της Ασίας. Τα εισιτήρια των εναρκτήριων πτήσεών της έχουν ήδη προπωληθεί, ενώ παρουσιάζει πληρότητα 60% για τις πτήσεις του επόμενου Απριλίου. Μετά την Ασία αναμένεται η Australian Airlines να εγκαινιάσει πτήσεις προς την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη.

Η νέα εταιρία χρησιμοποιεί αεροσκάφη τύπου Boing 767-300 και όλες οι 270 θέσεις τους θα είναι τουριστικές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024