Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαραμανλής: Eμφανείς οι συνέπειες της ανυπαρξίας επιτελικού σχεδιασμού στον Τουρισμό

Καραμανλής: Eμφανείς οι συνέπειες της ανυπαρξίας επιτελικού σχεδιασμού στον Τουρισμό

Εμφανείς είναι οι συνέπειες της ανυπαρξίας επιτελικού σχεδιασμού στον Τουρισμό όπως ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, προς τους εκπροσώπους παραγωγικών ομάδων στο πλαίσιο της […]

Εμφανείς είναι οι συνέπειες της ανυπαρξίας επιτελικού σχεδιασμού στον Τουρισμό όπως ανέφερε στην<...> ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας<.>, Κώστας Καραμανλής, προς τους εκπροσώπους παραγωγικών ομάδων στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ.<.> αναφερόμενος στην φετινή πορεία του τουρισμού παρατήρησε ότι “Ένας από τους ισχυρότερους κλάδους της οικονομίας μας (με σημαντική συμμετοχή στη διαμόρφωση του εθνικού εισοδήματος και της απασχόλησης) θα εμφανίσει φέτος, για πρώτη φορά στη μεταπολεμική περίοδο, σημαντική υστέρηση εισροών. Δύο χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες η διαπίστωση αυτή επιβάλλει συναγερμό”.

Η Νέα Δημοκρατία, όπως τόνισε ο κ. Καραμανλής σχεδιάζει και προτείνει μία σειρά ενεργειών για τον Ελληνικό Τουρισμό που αφορούν:

1ον Στην ανασύσταση του Υπουργείου Τουρισμού.
2ον Στην πιστοποίηση του τουριστικού προϊόντος και κυρίως την προβολή, τη διαφήμιση σε διεθνές επίπεδο.
3ον Στη βελτίωση των αναγκαίων υποδομών.
4ον Στη σύνδεση με τον Πολιτισμό και την υλοποίηση σχεδίου αξιοποίησης των Ολυμπιακών Αγώνων.
5ον Στην παροχή κινήτρων για επενδύσεις σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και την επέκταση της τουριστικής βιομηχανίας μας σε νέες περιοχές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024