Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρος ιδιωτικοποίηση οδεύει και η Aer Lingus

Προς ιδιωτικοποίηση οδεύει και η Aer Lingus

Τον δρόμο της ιδιωτικοποίησης επέλεξε για την επιβίωση του εθνικού της αερομεταφορέα, Aer Lingus, η Κυβέρνηση της Ιρλανδίας,ύστερα από πολλά χρόνια αβεβαιότητας. Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρία, μέσα […]

Τον δρόμο της ιδιωτικοποίησης επέλεξε για την επιβίωση του εθνικού της αερομεταφορέα, Aer Lingus, η Κυβέρνηση της Ιρλανδίας,<...>ύστερα από πολλά χρόνια αβεβαιότητας.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρία, μέσα στην τελευταία πενταετία κατόρθωσε να επιστρέψει στην κερδοφορία, μειώνοντας το προσωπικό του και αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τον ανταγωνισμό της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους, Ryan Air.

Η διοίκηση της Aer Lingus δηλώνει ότι απαιτούνται επενδύσεις, ώστε να ανταγωνιστεί τους μεγαλύτερους διεθνείς αερομεταφορείς”, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα πουληθεί μέσω του χρηματιστηρίου σε ιδιώτες ή εάν θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την ανάληψη του από επιχειρήσεις και θεσμικούς επενδυτές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024