Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρόταση για εκτέλεση δρομολογίων στις άγονες γραμμές από εταιρία υδροπλάνων

Πρόταση για εκτέλεση δρομολογίων στις άγονες γραμμές από εταιρία υδροπλάνων

Πρόθεση εκτέλεσης από 1η Απριλίου 2006 τακτικών πτήσεων στους προορισμούς των άγονων γραμμών, εξεδήλωσε πρόσφατα στην αρμόδια Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίαςκαι στην αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή η εταιρία υδροπλάνων, AirSea Lines, που […]

Πρόθεση εκτέλεσης από 1η Απριλίου 2006 τακτικών πτήσεων στους προορισμούς των άγονων γραμμών, εξεδήλωσε πρόσφατα στην αρμόδια Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας<...>και στην αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή η εταιρία υδροπλάνων, AirSea Lines, που ήδη δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, εκτελώντας δρομολόγια από Κέρκυρα προς Παξούς και τη λίμνη Ιωαννίνων, ενώ μέχρι τις 10 Μαρτίου αναμένεται και η έναρξη δρομολογίων μεταξύ Πάτρας και Ιονίων Νήσων.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία πρότεινε τα δρομολόγια, που θα εξυπηρετούν συνολικά 18 άγονες γραμμές του Αιγαίου και του Ιονίου, να μην είναι επιδοτούμενα από το ελληνικό Δημόσιο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του εκπρόσωπος της εταιρίας “η εταιρία μπορεί να πετάξει αεροπλάνα με πλωτήρες, τροχούς και αμφίβια. Σκοπός της είναι να χρησιμοποιήσει και τους τρεις αυτούς τύπους αεροπλάνου, για τους οποίους έχει ήδη πιστοποιηθεί, ώστε να μεγιστοποιήσει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των κατοίκων μικρών και μεγάλων νησιών και παραθαλάσσιων πόλεων, από λιμάνια και αεροδρόμια, ενώνοντάς τα αεροπορικώς μεταξύ τους και με τα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, κ.λ.π.)”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024