Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤέσσερα βραβεία OAG απέσπασε η Singapore Airlines

Τέσσερα βραβεία OAG απέσπασε η Singapore Airlines

Σημαντικές διακρίσεις όπως αυτές της ‘καλύτερης αεροπορικής εταιρίας στην Ασία’, ‘της καλύτερης αεροπορικής εταιρίας στον Ειρηνικό’, ‘της εταιρίας που διαθέτει την καλύτερη πρώτη θέση διεθνώς’, και ‘της καλύτερης εταιρίας σε […]

Σημαντικές διακρίσεις όπως αυτές της 'καλύτερης αεροπορικής εταιρίας στην Ασία', 'της καλύτερης αεροπορικής εταιρίας στον Ειρηνικό', 'της εταιρίας που διαθέτει την καλύτερη<...> πρώτη θέση διεθνώς', και 'της καλύτερης εταιρίας σε ταξίδια μεταξύ Ευρώπης , Άπω Ανατολής και Αυστραλασίας' απέσπασε η Singapore Airlines<.> κατά την απονομή των βραβείων του οργανισμού OAG "Airline of the Year 2001 Award" που πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο.

Στη Singapore Airlines απονεμήθηκαν τα 4 από τα συνολικά 20 βραβεία, ενώ το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης ψηφίστηκε για έκτο συνεχόμενο χρόνο ως το καλύτερο του κόσμου.

'Καλύτερη αεροπορική εταιρία για το 2001' αναδείχθηκε η Virgin Atlantic-στην οποία η Singapore Airlines κατέχει το 49%-ενώ απέσπασε και το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρίας στη Δυτική Ευρώπη.

Το βραβείο για το καλύτερο πρόγραμμα συχνών ταξιδιωτών απέσπασε η Continental Airlines. Καλύτερη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία αναδείχθηκε η Southwest Airlines, ενώ το βραβείο της καλύτερης web site αεροπορικής εταιρίας κέρδισε η Cathay Pacific Airways.

Η απονομή των βραβείων έγινε σύμφωνα με την ψήφο των, ανά την υφήλιο, επιχειρηματιών ταξιδιωτών που είναι συνδρομητές στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα τουριστικής πληροφόρησης που διαθέτει ο οργανισμός OAG.

Σημειώνεται ότι η άποψη των επιχειρηματιών ταξιδιωτών- συνδρομητών του οργανισμού OAG-που κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παροχή επαγγελματικής τουριστικής πληροφόρησης- είναι ιδιαίτερης βαρύτητας αφού βασίζεται σε προσωπική εμπειρία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024