Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSingapore Airlines: Αύξηση των πτήσεων και ρεκόρ κερδοφορίας
Αεροπορικές εταιρίες

Singapore Airlines: Αύξηση των πτήσεων και ρεκόρ κερδοφορίας

  • Type=N, Mode=A, DE=D-Cinelike

Αύξηση των κερδών δηλώνει η Singapore Airlines για το α τριμηνο του 2023.

Η Singapore Airlines αυξάνει τις πτήσεις της προς διάφορους προορισμούς σε όλο το δίκτυό της, ενώ, εν μέσω ισχυρής ζήτησης για αεροπορικά ταξίδια, ο επιχειρηματικός της Όμιλος επιτυγχάνει ρεκόρ κερδοφορίας ύψους 734 εκατομμυρίων δολαρίων για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Πρόκειται για ένα επίτευγμα που όχι μόνο αντικατοπτρίζει την ισχυρή αναζωπύρωση της ζήτησης για τα αεροπορικά ταξίδια, αλλά υπογραμμίζει επίσης την καινοτόμο προσέγγιση του Ομίλου Singapore Airlines για την περαιτέρω ενίσχυση τής ικανοποίησης των πελατών.

Αναφορικά με την αύξηση των δρομολογίων, σε μια συναρπαστική εξέλιξη, η Singapore Airlines είναι έτοιμη να αυξήσει τις υπηρεσίες σε όλο το εκτεταμένο δίκτυό της κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας του καλοκαιριού 2024 στο Βόρειο Ημισφαίριο, που εκτείνεται από τις 31 Μαρτίου 2024 έως τις 26 Οκτωβρίου 2024, παρέχοντας στους επιβάτες πληθώρα επιλογών και αυξημένη ευελιξία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Singapore Airlines προγραμματίζει να αποκαταστήσει τα δρομολόγια μεταξύ Σιγκαπούρης και Φρανκφούρτης με Airbus A380, να δρομολογήσει αεροσκάφη Airbus A350-900 μεσαίων αποστάσεων σε πτήσεις προς Κερνς και Μάλε, να επαναφέρει απευθείας πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Βαρκελώνης και να αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων στα προ της πανδημίας επίπεδα σε πολλά σημεία και να τις υπερβεί σε άλλα.

Στις πόλεις που θα βιώσουν αυτή την αύξηση της συνδεσιμότητας περιλαμβάνονται το Αχμενταμπάντ (Ινδία), το Πεκίνο και η Σαγκάη (Κίνα), η Κοπεγχάγη (Δανία), το Ντα Νανγκ (Βιετνάμ), το Ντάργουιν, η Μελβούρνη και το Περθ (Αυστραλία), το Ντουμπάι (Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα), το Τόκιο-Haneda (Ιαπωνία), και τέλος το Σιάτλ και το Χιούστον (ΗΠΑ).

Πέρα από την επέκταση των δρομολογίων, ο Όμιλος Singapore Airlines βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των μετασχηματιστικών συνεργασιών, ιδίως της προτεινόμενης συγχώνευσης της Air India και της Vistara. Όταν ολοκληρωθεί, αυτή η στρατηγική κίνηση θα του εξασφαλίσει μερίδιο 25,1% στο διευρυμένο Όμιλο Air India, ενισχύοντας την παρουσία του στη δυναμική αεροπορική αγορά της Ινδίας και εμπλουτίζοντας τη στρατηγική του για πολλαπλούς κόμβους.

Παράλληλα με την επέκταση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας, ο Όμιλος Singapore Airlines συνεχίζει να καλλιεργεί σχέσεις συνέργειας με ομοϊδεάτες εταίρους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη συμφωνία κοινοπραξίας δρομολογίων με την Garuda Indonesia το Μάιο του 2023. Εν αναμονή των ρυθμιστικών εγκρίσεων, η πρωτοβουλία αυτή εκτιμάται ότι θα ξεκλειδώσει τον απρόσκοπτο συντονισμό μεταξύ Σιγκαπούρης και Ινδονησίας, καθώς και νέες πρωτοβουλίες όπως κοινά προϊόντα ναύλων και αμοιβαία συμμετοχή σε προγράμματα τακτικών επιβατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024