Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο ποδόσφαιρο στην υπηρεσία των αερομεταφορών

Το ποδόσφαιρο στην υπηρεσία των αερομεταφορών

Την τελευταία εβδομάδα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του αθλήματος πετώντας στα 35.000 πόδια. Οι επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων της British Airways έχουν τη […]

Την τελευταία εβδομάδα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του αθλήματος πετώντας στα 35.000 πόδια<...>. Οι επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων της British Airways<.> έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τελική ευθεία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2002 σχεδόν αμέσως μετά τη διεξαγωγή των ημιτελικών και του τελικού αγώνα.

Τα κρίσιμα παιχνίδια θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια των πτήσεων και οι επιβάτες θα απολαύσουν τις πλέον σημαντικές συναντήσεις της διοργάνωσης, όπως ακριβώς έγινε με επιλεγμένους προημιτελικούς αγώνες. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της British Airways παρακολούθησαν αμέσως μετά τη λήξη τους πέντε αγώνες, ενώ ενημερώνονταν ανελλιπώς από τις προσωπικές τους οθόνες με στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της ημέρας.

Αναφερόμενος στην καινοτομία της British Airways, ο Martin George, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της εταιρίας υπογράμμισε: “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την προβολή αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλου στη διάρκεια των πτήσεων μας. Με τον τρόπο αυτό χτίζουμε καλύτερα τη σχέση μας με την Αγγλική ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλου ως επίσημος αερομεταφορέας της και επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους επιβάτες μια μοναδική ψυχαγωγική επιλογή. Ελπίζουμε μόνο πως θα καταφέρουμε να τους απομακρύνουμε από τις οθόνες μόλις φτάσουν στον προορισμό τους!”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024