Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία αντιπροσώπων αεροπορικών εταιριών και κρουαζιέρας στο Internet

Συνεργασία αντιπροσώπων αεροπορικών εταιριών και κρουαζιέρας στο Internet

Σε συνεργασία στο Internet προχώρησαν αντιπρόσωποι αεροπορικών εταιριών και κρουαζιέρας με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών προγραμμάτων προς τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, με τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας ‘10Plus‘. […]

Σε συνεργασία στο Internet προχώρησαν αντιπρόσωποι αεροπορικών εταιριών και κρουαζιέρας με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων<...> ταξιδιωτικών προγραμμάτων προς τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, με τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας 10Plus<.>‘.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια είναι η Air Miles, η APG Hellas, η Discover the World Marketing, η Exotica ala Carte, η Goldair, το Hydra Travel, η Intermodal Air, η Navigator, η Nordic Experts, η Theta Travel, και η Was.

Όπως δήλωσε ο κ. Τάκης Μελέτης από την Goldair, ο νέος κόμβος απευθύνεται στα τουριστικά γραφεία της χώρας που θέλουν να ενημερωθούν για τα προϊόντα των παραπάνω εταιριών. Ο κόμβος είναι καθαρά Β2Β δηλαδή απευθύνεται προς τους επαγγελματίες και όχι προς τον τελικό καταναλωτή. Στόχος είναι να γίνει ένα ηλεκτρονικό ‘One Stop Shop’ όπου ο τουριστικός πράκτορας θα βρίσκει πληροφορίες αλλά και προϊόντα για να τα προτείνει στους πελάτες του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024