Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕξαιρετικά κρασιά με τον Paolo Basso

Εξαιρετικά κρασιά με τον Paolo Basso

Ο Paolo Basso, ο καλύτερος οινοχόος στον κόσμο το 2013, συνάντησε επιβάτες της Air France στις 11 Οκτωβρίου στο Business Lounge του Hall L στο αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de […]

Ο Paolo Basso, ο καλύτερος οινοχόος στον κόσμο το 2013, συνάντησε επιβάτες της Air France στις 11 Οκτωβρίου στο Business Lounge του Hall L στο αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής εκδήλωσης γευσιγνωσίας. Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη λίστα κρασιών της Business Class, η οποία συντάσσεται από τον Paolo Basso, για όλο το δίκτυο. Παρών στο event ήταν και ο Christophe Lesueur, ο οποίος παρουσίασε μια ποικιλία τοπικών τυριών που συνόδευσαν την γευσιγνωσία. Οι πελάτες της Air France είχαν το προνόμιο αυτής της εμπειρίας, εξερευνώντας την λίστα κρασιού και κάνοντας ένα νοητό ταξίδι σε οινοποιητικές περιοχές της Γαλλίας και στα υψηλού κύρους κτήματά τους. Από τον Μάιο του 2019 η Air France έχει δημιουργήσει το La Cave Air France, προσφέροντας τα πιο αξιόλογα κρασιά, σαμπάνιες και οινοπνευματώδη. Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές και τα αποκλειστικά events γευσιγνωσίας που οργανώνονται ειδικά για εκείνους. Μπορούν να παραγγείλουν τα προϊόντα που βρίσκονται στην wine list κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, και να τα απολαύσουν σπίτι τους, μέσω της υπηρεσίας Air France Connect, που δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν ότι δοκίμασαν στα 30.000 πόδια και να πάρουν την εμπειρία αυτή που είχαν στην Air France μαζί τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024