Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕκπαιδευτικό ταξίδι των μελών του VFF με τις Μινωικές Γραμμές

Εκπαιδευτικό ταξίδι των μελών του VFF με τις Μινωικές Γραμμές

Μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία απόλαυσαν τα μέλη του Διεθνούς Συνδέσμου Ακτοπλοϊκών Εταιρειών VFF (International Ferry Association) κατά τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού τους Ταξιδίου από Ηράκλειο προς Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε με […]

Μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία απόλαυσαν τα μέλη του Διεθνούς Συνδέσμου Ακτοπλοϊκών Εταιρειών VFF (International Ferry Association) κατά τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού τους Ταξιδίου από Ηράκλειο προς Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, με το H/S/F “Festos Palace”. Κάθε χρόνο, ο Σύνδεσμος VFF διοργανώνει για τα μέλη του ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά ταξίδια και φέτος επέλεξε να το πραγματοποιήσει με ένα από τα πολυτελή και οικολογικά πλοία των Μινωικών Γραμμών. Στόχος του εκπαιδευτικού ταξιδίου ήταν να επιτευχθεί η σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων και η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας, στα πλαίσια των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν με πυρήνα τους τρόπους ικανοποίησης και άμεσης ανταπόκρισης των εξελισσόμενων αναγκών του επιβάτη. Tour Operators, πράκτορες, εκπρόσωποι των Ναυτιλιακών Εταιρειών, ως μέλη του VFF, έτυχαν ιδιαίτερης υποδοχής και φιλοξενίας από τα στελέχη της εταιρείας και το προσωπικό του πλοίου των Μινωικών Γραμμών.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024