Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΑκόμα μια πρωτιά για το Aphrodite Hills Resort, στα World Luxury Spa Awards
Ξενοδοχεία

Ακόμα μια πρωτιά για το Aphrodite Hills Resort, στα World Luxury Spa Awards

Το πολυβραβευμένο 'The Retreat Spa' by Atlantica έχει λάβει μερικά από τα υψηλότερα βραβεία στη βιομηχανία spa.

“The Retreat Spa” by Atlantica επιλέχτηκε ως ο καλύτερος προορισμός από τα βραβεία World Luxury Spa Awards και στέφθηκε ως “Best Luxury Resort Spa” “Regional Winner” για το 2017.

Τα συγκεκριμένα βραβεία φέρουν τη μέγιστη παγκόσμια αναγνώριση στην βιομηχανία των πολυτελών spa, αφού καθορίζουν ως σημεία αναφοράς την ποιότητα, την καινοτομία και την εξυπηρέτηση των Spa ανά τον κόσμο. Η ψηφοφορία δεν είναι το μόνο κριτήριο για αυτό το βραβείο, αφού οι κριτικές των εκάστοτε πελατών, η συνολική ικανοποίηση, η τοποθεσία, οι εγκαταστάσεις και οι προσφορές αποτελούν επιπλέον κριτήρια για την τελική επιλογή του νικητήριου spa.

Το πολυβραβευμένο “The Retreat Spa” by Atlantica, βρίσκεται στην “καρδιά” του Aphrodite Hills Resort και προσφέρει ένα γαλήνιο και ευχάριστο διάλειμμα από τη βαβούρα της καθημερινότητας ενώ έχει λάβει μερικά από τα υψηλότερα βραβεία στη βιομηχανία spa. Είναι γνωστό ως μία από τις ωραιότερες και πλήρως ολοκληρωμένες, πολυτελείς εγκαταστάσεις spa ανά τον κόσμο με κέντρο υγείας, κομμωτήριο, ελληνορωμαϊκές σάουνες, γυμναστήριο, πισίνες και κήπους.

15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024