Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα συνεργασία μεταξύ Air France και Booking.com
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα συνεργασία μεταξύ Air France και Booking.com

Η νέα συνεργασία είναι ήδη σε ισχύ και ισχύουν προνόμια και κρατήσεις μέσω ειδικής εφαρμογής στο site της Air France.

Ο όμιλος Air France και η ψηφιακή πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων Booking.com υπέγραψαν μια νέα συμφωνία συνεργασίας, με στόχο να προσφέρουν στους πελάτες μια πιο ολοκληρωμένη και απλοποιημένη ψηφιακή ταξιδιωτική εμπειρία κατά την κράτηση.  

Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες μπορούν να κρατούν ξενοδοχεία και διαμονή online ακόμη πιο απλά στην Booking.com μέσω μιας ειδικής εφαρμογής στο site της Air France  πριν και αφότου έχουν πραγματοποιήσει τις κρατήσεις των πτήσεων τους με  Air France ή Joon.

Επίσης, οι κάτοχοι καρτών Flying Blue και πελάτες κερδίζουν μίλια για κάθε ευρώ που ξοδεύουν* για διαμονή που κρατείται μέσω της Booking.com μέσω της ειδικής εφαρμογής της Air France.

Το χαρτοφυλάκιο της Booking.com προσφέρει στους πελάτες του ομίλου της Air France πρόσβαση σε περισσότερες από 28,9 εκατ. προτάσεις διαμονής που περιλαμβάνουν τα πάντα, από κατοικίες, διαμερίσματα και βίλλες έως κορυφαία ξενοδοχεία και θέρετρα, τόσο για διακοπές όσο και για επαγγελματικά ταξίδια. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε κόστη και διαθεσιμότητα και επωφελούνται από μια πιο βελτιστοποιημένη εμπειρία κρατήσεων για όλο το ταξίδι τους.  

“Είμαι περήφανος για τη νέα αυτή συνεργασία με την Booking, έναν μεγάλο παίκτη στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Με την Booking, προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας μια απρόσκοπτη και αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία”, δήλωσε ο Patrick Alexandre, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Συνεργασιών του ομίλου Air France-KLM, Air France-KLM.

H Vanessa Heydorff, περιφερειακή διευθύντρια στην Booking.com πρόσθεσε: “Με στόχο να δίνουμε ώθηση στους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον κόσμο, η συνεργασία με τον κορυφαίο αερομεταφορέα της Γαλλίας, την Air France και την Joon, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες το ιδανικό για εκείνους κατάλυμα με τον πιο εύκολο τρόπο, είτε πρόκειται για ένα σικ διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη είτε για ένα θέρετρο χαλάρωσης στις Σεϋχέλλες. Ανεξάρτητα από τον προορισμό, προϋπολογισμό ή λόγο ταξιδιού, η απαράμιλλη ποικιλία μοναδικών επιλογών διαμονής  της Booking.com σε όλο τον κόσμο, προσφέρει πραγματικά κάτι για τον καθένα”.  

Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα με την KLM Royal Dutch Airlines, HOP! και Transavia, που είναι επίσης συνεργάτες της Booking.com.

*Για κάθε ευρώ που ξοδεύεται στην πλήρη αξία της συναλλαγής συγκεντρώνεται ένα μίλι. Αντιστοιχεί στη συνολική τιμή μιας νύχτας διαμονής για κράτηση που έχει γίνει μέσω της πλατφόρμας της Booking.com και στην οποία η Booking.com υπολογίζει προμήθεια.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023