Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜε την υποστήριξη της Aldemar έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών της ΑΚΤΟ

Με την υποστήριξη της Aldemar έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών της ΑΚΤΟ

Με την υποστήριξη του ξενοδοχειακού Ομίλου Aldemar, πραγματοποιείται η έκθεση φωτογραφίας «Πόλη & Περιβάλλον» των σπουδαστών φωτογραφίας της ΑΚΤΟ, στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του, Olympian Village και Royal Olympianστη Σκαφιδιά […]

Με την υποστήριξη του ξενοδοχειακού Ομίλου Aldemar, πραγματοποιείται η έκθεση φωτογραφίας «Πόλη & Περιβάλλον» των σπουδαστών φωτογραφίας της ΑΚΤΟ, στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του, Olympian Village και Royal Olympian<...>στη Σκαφιδιά Ηλείας, η οποία και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2008.

Η έκθεση που αποτελεί πρωτοβουλία του Δικτύου Μεσόγειος SOS, έχει ως θέμα τα αίτια και τις επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών, που ακουμπούν κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας και αφορούν τόσο στην πόλη, όσο και στην ύπαιθρο.

Η Aldemar στο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας εισήγαγε το πρόγραμμα “Mare Verde”, που έχει άξονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Μέσα από αυτό συνεχίζει τη δέσμευσή της και υποστηρίζει το έργο μη κερδοσκοπικών και κυβερνητικών οργανισμών της Ελλάδας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με τη συγκεκριμένη δράση, η Aldemar επιθυμεί να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πελάτες και τους εργαζόμενους της εταιρίας, καθώς και την τοπική κοινωνία, στέλνοντας ένα μήνυμα για μια πιο ανθρώπινη ζωή σε πράσινες πόλεις. Για τα χρόνια που ακολουθούν αναμένεται μεγαλύτερη εμβάθυνση και ευαισθητοποίηση σε αυτά τα θέματα.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 10:00 έως τις 17:00.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024