Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ Aldemar μαγειρεύει για την Ελλάδα στη διεθνή έκθεση Sial 2014
Γαστρονομία

Η Aldemar μαγειρεύει για την Ελλάδα στη διεθνή έκθεση Sial 2014

Φέτος, υπό την οργάνωση της Enterprise Greece, η ελληνική παρουσία στη διεθνή έκθεση 'Sial' φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες εθνικές αποστολές της έκθεσης. 150 παραγωγοί και εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων εκθέτουν και στηρίζουν τον πλούτο της ελληνικής παραγωγής.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η μαγειρική ομάδα της Aldemar Resorts συμβάλλει στην ανάδειξη του γαστρονομικού προφίλ της Ελλάδας  σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών “Sial”, στο Παρίσι από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2014.

H SIAL αποτελεί τη σημαντικότερη, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών που προσελκύει το ενδιαφέρον δυναμικών και μεγάλων επιχειρήσεων απ’όλο τον κόσμο. Φέτος, υπό την οργάνωση της Enterprise Greece, η ελληνική παρουσία φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες εθνικές αποστολές της έκθεσης. 150 παραγωγοί και εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων εκθέτουν και στηρίζουν τον πλούτο της ελληνικής παραγωγής.

Το φετινό γαστρονομικό concept: “Η Ελλάδα των 4 εποχών”
H μαγειρική ομάδα του Ομίλου Aldemar με επικεφαλής τον Operations Executive Chef Ευάγγελο Αγάλου και όχημα το “Greece on a Dish” δημιούργησε το concept “Ελλάδα των 4 εποχών”, σχεδιάζοντας, με βάση την τοπικότητα και την εποχικότητα των προϊόντων,  τέσσερα μενού, τα οποία παρασκευάζονται και προσφέρονται ανά ημέρα στο χώρο του degustation lounge της ελληνικής αποστολής, σε αγοραστές και δημοσιογράφους (19/10: Άνοιξη, 20/10: καλοκαίρι, 21/10: φθινόπωρο, 22/10: χειμώνας).

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος του Ομίλου επισημαίνει: “Είμαστε αεικίνητοι και συνεργικοί. Ο Όμιλος και οι άνθρωποί του δίνουν το παρών, σε οποιαδήποτε προσπάθεια προάγει την Ελλάδα, τα προϊόντα της και τον γαστρονομικό της πολιτισμό. Συμμετέχουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τροφίμων και ποτών, σε συνεργασία παλαιότερα με τον ΟΠΕ και φέτος με την Enterprise Greece.

Ο ελληνικός τουρισμός οφείλει να αιμοδοτεί τη θετική εικόνα της χώρας, μέσα από συνέργειες τέτοιου είδους με τον παραγωγικό και εξαγωγικό τομέα. Ο ελληνικός τουρισμός εξαρτάται και τρέφεται από όλο το πλέγμα των δραστηριοτήτων που τον περιβάλλει τις οποίες με τη σειρά του αναδεικνύει.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Operations Executive Chef του Ομίλου, Ευάγγελο Αγάλου και τους ανθρώπους της Aldemar. Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Όμιλο Aldemar να έχει στις γραμμές του ανθρώπους με όραμα για τον ελληνικό τουρισμό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023