Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτις 20 επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και η Αldemar

Στις 20 επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και η Αldemar

Ανάμεσα στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον ετήσιο διαγωνισμό «Οι επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα 2008», ανέδειξαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι την Αldemar, καταλαμβάνονταςτη 16η […]

Ανάμεσα στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον ετήσιο διαγωνισμό «Οι επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα 2008», ανέδειξαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι την Αldemar, καταλαμβάνοντας<...>τη 16η θέση. Η σχετική εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Απριλίου, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία 350 και πλέον στελεχών επιχειρήσεων. Το βραβείο για τη θέση που κατέκτησε η Aldemar παρέλαβε η κα Μαριάννα Αγγελοπούλου του Ομίλου Aldemar από την κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, Υπουργό Απασχόλησης. Μεταξύ άλλων παρέστησαν και παρέδωσαν βραβεία, ο κ. Χρήστος Φώλιας, Υπουργός Ανάπτυξης και ο κ. Δημήτρης Κοντός, Γενικός Γραμματέας Απασχόλησης.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar, δήλωσε σχετικά: «Η κοινωνική μας ευθύνη ξεκινά από την ευθύνη που αναλαμβάνουμε απέναντι στους εργαζομένους μας. Σε αυτούς επενδύουμε και αυτοί είναι που κάνουν την πραγματική διαφορά. Στο πλαίσιο αυτό, η παρούσα διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση από τους ίδιους τους ανθρώπους μας των πρακτικών που εφαρμόζουμε για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που βασίζεται στο σεβασμό, την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη».

Η μοναδική αυτή διάκριση για την Aldemar επιβεβαιώνει τη συνεπή εφαρμογή μιας δέσμευσης που ανέλαβε η εταιρία από την ίδρυσή της, το 1985, τη διαμόρφωση ενός επιτυχημένου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στο οποίο οι εργαζόμενοι, χαίρονται να εργάζονται και είναι υπερήφανοι. Χάρη στο άριστο εργασιακό περιβάλλον, όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ανάπτυξη και διαμορφώνουν μια ισχυρή ομάδα. Χάρη σε αυτή, η Aldemar αποτελεί σήμερα μία από τις ηγέτιδες ξενοδοχειακές εταιρίες στην Ελλάδα. Ο κ. Αγγελόπουλος συμπληρώνει: «Τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά».

Με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος, που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες των εργαζομένων της, η εταιρία επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευση των ανθρώπων της μέσω επιμορφώσεων και εξατομικευμένων πλάνων που στόχο έχουν την ανάπτυξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων κάθε εργαζόμενου. Η καλή απόδοση αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται σε επίπεδο ατομικής αλλά και ομαδικής εργασίας, ενώ στις παροχές της εταιρίας μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, τα κέντρα προσχολικής αγωγής για τα παιδιά όλων των εργαζομένων καθώς και η οικονομική αρωγή σε ανάγκες των εργαζομένων.

Επιπλέον, η Aldemar προάγει την αξιοκρατία και την αντικειμενικότητα στην αξιολόγηση των εργαζομένων, εφαρμόζοντας συστήματα αξιολόγησης της απόδοσης, συναντήσεις με τον προϊστάμενο και το Τμήμα Ανάπτυξης & Ποιότητας για την ανάπτυξη της καριέρας δύο φορές το χρόνο με βάση κριτήρια που αφορούν τόσο στη συμπεριφορά όσο και στις δεξιότητες του εργαζόμενου. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Aldemar ενισχύεται σημαντικά με την εθελοντική και ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της σε πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η εταιρία για την προστασία του περιβάλλοντος, τη συνεισφορά απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την εθελοντική αιμοδοσία και την τράπεζα αίματος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024