Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα νέα επενδυτικά σχέδια του Γ. Ρέτσου μετά το step down από τον ΣΕΤΕ
Ξενοδοχεία

Τα νέα επενδυτικά σχέδια του Γ. Ρέτσου μετά το step down από τον ΣΕΤΕ

Νέα επενδυτικά σχέδια σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Αθήνα, από τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ.

Στη τελευταία θεσμική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 11 Μαΐου, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος έκανε προσωπική ανασκόπηση για 24ετή πορεία του στον τουρισμό, αλλά και την 6ετη ως επικεφαλής του Συνδέσμου.

Μεταξύ άλλων, ο Γ. Ρέτσος αποκάλυψε και τα νέα επενδυτικά του σχέδια. Συγκεκριμένα στάθηκε σε μια νέα επένδυση πεντάστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη που θα ανήκει στο χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων Electra, ύψους 25 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης, θα έχει 165 δωμάτια και θα στεγαστεί σε ακίνητο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με ειδική μίσθωση 49+49 χρόνων.

Σημειώνεται πως το εν λόγω ξενοδοχείο θα είναι το έβδομο του ομίλου, ο οποίος έχει παρουσία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο και την Κεφαλονιά.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Γ. Ρέτσος αποκάλυψε ακόμα ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα στο ξενοδοχείο του ομίλου στη Ρόδο καθώς και τα σχέδια ανακαίνισης του Αθηναϊκού Electra στην οδό Ερμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024