Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΤο Daphne`s Club Hotel Apartments πιστοποιήθηκε με το Ecolabel
Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα

Το Daphne`s Club Hotel Apartments πιστοποιήθηκε με το Ecolabel

Το ξενοδοχείο DaphneΆs Club Hotel Apartments, στη Συκιά Κορινθίας (Ξυλόκαστρο), πιστοποιήθηκε πριν λίγες μέρες με το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα “Ecolabel”. Το ευρωπαϊκό σήμα οικολογικής πιστοποίησης “Ecolabel” απονέμεται σε προϊόντα και […]

Το ξενοδοχείο DaphneΆs Club Hotel Apartments, στη Συκιά Κορινθίας (Ξυλόκαστρο), πιστοποιήθηκε<...> πριν λίγες μέρες με το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα “Ecolabel”.

Το ευρωπαϊκό σήμα οικολογικής πιστοποίησης “Ecolabel” απονέμεται σε προϊόντα και υπηρεσίες που αποδεικνύεται μέσω συγκεκριμένων κριτηρίων ότι έχουν τις ελάχιστες δυνατές αρνητικές επιπτώσεις πάνω στο περιβάλλον. Τα κριτήρια αυτά αφορούν την κατανάλωση ενέργειας και νερού, τη διαχείριση των αποβλήτων, τη μη χρήση επικίνδυνων χημικών, την ύπαρξη περιβαλλοντικής πολιτικής, τη συμμετοχή σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, την κατάρτιση του προσωπικού σε θέματα περιβάλλοντος, κ.λπ.

Στην Ελλάδα το “Ecolabel” απονέμεται, κατόπιν σχετικής αίτησης και επιτόπιου ελέγχου, από το Ανώτατο Συμβούλιο Απονομής Οικολογικού Σήματος (ΥΠΕΧΩΔΕ).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

05/03/2024
04/03/2024
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024