Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις13η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

13η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Η 13η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ανοίγει τις πύλες της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 18-21 Φεβρουαρίου και με την προοπτική να επιδείξει τα επιτεύγματα του χώρου […]

Η 13η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων<.> και Ποτών ανοίγει τις πύλες της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις<...> 18-21 Φεβρουαρίου και με την προοπτική να επιδείξει τα επιτεύγματα του χώρου και τα προβλήματα που αντιμετώπισε σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν.
Οι συνεχείς μεταβολές στο διεθνές σκηνικό, ο εκσυγχρονισμός στις δομές και στις λειτουργίες των επιχειρήσεων, οι νέες νομοθεσίες, οι συγχωνεύσεις συνέθεσαν τις μεγάλες αλλαγές που ανάγκασαν πολλές επιχειρήσεις του χώρου να διαρθρώσουν τον σχεδιασμό τους.
Η συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις του χώρου να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που ανοίγονται στη νέα επιχειρηματική πραγματικότητα.
Η άμεση επαφή των στελεχών του χώρου, η γνωριμία με τα χιλιάδες προϊόντα που προβάλλονται για 4 συνεχείς ημέρες, η ενημέρωση μέσω των παραλλήλων εκδηλώσεων και ημερίδων είναι τα πλεονεκτήματα που μπορούν να αξιοποιηθούν από όλους τους τομείς, όπως παραγωγή, βιομηχανία, και εμπορίου.
Στην έκθεση θα λάβουν μέρος 650 εκθέτες από όλους τους κλάδους των τροφίμων, ποτών, εξοπλισμού, που θα προβάλουν χιλιάδες προϊόντα, νέα, επώνυμα, πρωτοποριακά, και παραδοσιακά.
Αντίστοιχα, 40.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα επισκεφθούν την έκθεση με σκοπό να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, τα νέα προϊόντα της αγοράς, και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.
Η έκθεση εκτείνεται σε 4 βασικούς τομείς, των τροφίμων, των ποτών, του εξοπλισμού, και των παραδοσιακών-συνεταιριστικών προϊόντων, οι οποίοι με την σειρά τους χωρίζονται σε ενότητες προϊόντων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024