Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπτά χειμερινές Περιφέρειες στην καρδιά της Αθήνας

Επτά χειμερινές Περιφέρειες στην καρδιά της Αθήνας

Ξεκινά η προβολή και γνωριμία με το κοινό της Αθήνας των επτά χειμερινών περιφερειών της χώρας μας στο πρώτο Hellenic Travel Show που εγκαινιάσθηκε χθες από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Αβραμόπουλο

Ξεκινά η προβολή και γνωριμία με το κοινό της Αθήνας των επτά χειμερινών περιφερειών της χώρας μας στο πρώτο Hellenic Travel Show που<...> εγκαινιάσθηκε χθες από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος θα βρίσκονται για μια εβδομάδα τα περίπτερα των επτά χειμερινών περιφερειών, Αττικής και Νήσων Αργοσαρωνικού, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, και Πελοποννήσου, προσκαλώντας τους Αθηναίους να της γνωρίσουν.

“Στο επίκεντρο της νέας στρατηγικής μας για τον τουρισμό βρίσκεται η ελληνική περιφέρεια. Στόχος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνικής της συνοχής, η δημιουργία θέσεων απασχόλησης και η διαμόρφωση ενός φιλόξενου επενδυτικού περιβάλλοντος. Καθοριστικός ο ρόλος των περιφερειών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, θεσμοί που βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της συλλογικής προσπάθειας για πρόοδο και ανάπτυξη. Οι περιφέρειες είναι στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών μας για προβολή του ελληνικού τουρισμού. Οι έλληνες πρέπει να ανακαλύπτουν την όμορφη πατρίδα μας. Με το πρόγραμμα `Μένουμε Ελλάδα` συμβάλουμε στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Χρειάζεται όραμα, στόχος, και μέθοδος”, είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το σταθμό του Συντάγματος καθημερινά περνούν περίπου 150.000 επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024