Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςH γνώμη των Αγοραστών για την Philoxenia και τα ραντεβού

H γνώμη των Αγοραστών για την Philoxenia και τα ραντεβού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PHILOXENIA: Έντονη η απουσία των ελληνικών αεροπορικών αερογραμμών από τα ραντεβού των hosted buyers που διοργάνωσε η Pbhiloxenia με τη συνεργασία της Travel Media Applications και του TravelDailyNews International…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PHILOXENIA: Έντονη η απουσία των ελληνικών αεροπορικών εταιριών από τα ραντεβού των hosted buyers<...> που διοργάνωσε η Philoxenia με τη συνεργασία της Travel Media Applications και του TravelDailyNews International, οι οποίες δεν ανταποκρίθηκαν και δεν έστειλαν τα στελέχη τους να συναντήσουν τα 74 τουριστικά γραφεία και tour operators που είχε προσκαλέσει η έκθεση. Αυτή ήταν και η κυριότερη παρατήρηση των διάφορων αγοραστών, οι οποίοι τόνισαν ότι η παρουσία των αεροπορικών γραμμών σε μια τέτοια διοργάνωση είναι επιβεβλημένη. Από την άλλη πλευρά όμως οι περισσότεροι αγοραστές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις συναντήσεις που είχαν αφού για πρώτη φορά τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με ένα μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων και τουριστικών γραφείων σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο χωρίς πολύ φασαρία και σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν. “Πραγματικά αυτή η διαδικασία μας βοήθησε να κερδίσουμε χρόνο και να δούμε πολλά ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία σε μικρό χρονικό διάστημα”.

Σημαντική ήταν η παρατήρηση της κ. Amber Collie, contract Executive του Gullivers η οποία τόνισε ότι “ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είναι ότι οι πινακίδες των εταιριών και των περιπτέρων γενικότερα σε όλη την έκθεση είναι στα ελληνικά και γενικά όλη η πληροφόρηση και οι μπροσούρες των εκθετών ήταν στα ελληνικά. Το Gullivers φέτος πρόσθεσε και άλλες ελληνικές περιοχές όπως η Ζάκυνθος, η Κως, η Κεφαλονιά, η Νάξος, η Ίος, η Σκιάθος, και η Σκόπελος, πιστεύοντας ότι το 2006 αυτές οι περιοχές θα πάνε πολύ καλά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024