Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟλοκληρώνεται η 4η έκθεση “Τροφίμων – Ποτών & Catering” στην Κρήτη

Ολοκληρώνεται η 4η έκθεση “Τροφίμων – Ποτών & Catering” στην Κρήτη

Μια καινούργια έκθεση αφιερωμένη στα “τρόφιμα, ποτά & catering” ολοκληρώνεται σήμερα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) στις Γούβες Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της 4ης Έκθεσης “Τροφίμων – Ποτών & […]

Μια καινούργια έκθεση αφιερωμένη στα “τρόφιμα, ποτά & catering” ολοκληρώνεται σήμερα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.) στις<...> Γούβες Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της 4ης Έκθεσης “Τροφίμων – Ποτών & Catering” που διοργανώνει η Aλφα Εκθεσιακή από τις 27 Φεβρουαρίου, παρουσιάσθηκαν προϊόντα και υπηρεσίες από τους κλάδους τροφίμων και ποτών καθώς και πλήθος νέων και αξιόλογων προτάσεων που αφορούν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιάσθηκαν προϊόντα όπως: τρόφιμα (τυροκομικά, γαλακτοκομικά, αρτοποιία, γλυκά, ψαρικά, συσκευασμένα τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά νωπά – κατεψυγμένα προϊόντα, ζυμαρικά, όσπρια, ελαιοπαραγωγή, σπόροι, είδη υγιεινής διατροφής, κονσέρβες, κ.λ.π.), ποτά (μπύρες, κρασιά, χυμοί, εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, αλκοολούχα, κ.λ.π.), είδη κουζίνας (ψυγεία, πιάτα, μαχαιροπίρουνα, σκεύη κουζίνας, κ.λ.π.), είδη συσκευασίας, catering (έτοιμα φαγητά).

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 160 εκθέτες με άμεσες και έμμεσες συμμετοχές απ` όλους τους κλάδους και περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες (επαγγελματίες και κοινό).

“Η Aλφα Εκθεσιακή, προσπαθεί και εμπλουτίζει την κάθε της διοργάνωση με ενδιαφέροντα τρόπο. Σκοπός της είναι η κάθε έκθεση να λειτουργεί ως χώρος που αγκαλιάζει τους κλάδους καθώς κι όλες τις σχετικές και εμπλεκόμενες δραστηριότητες.
Διοργανώνονται λοιπόν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις εκτιμώντας πως οι εκθέσεις δεν πρέπει να αποτελούν πλέον μια στείρα παρουσίαση επιχειρήσεων και προϊόντων αλλά τον κοινό τόπο που προβάλλονται ουσιαστικά οι επαγγελματικοί κλάδοι και οι εξελίξεις”
, ανέφερε η διοργανώτρια εταιρία σε ανακοίνωσή της.

Μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της 4ης Έκθεσης “Τροφίμων – Ποτών & Catering” θα διοργανώθηκαν από την Aλφα Εκθεσιακή και τα Βιοερευνητικά Εργαστήρια Κρήτης εκδηλώσεις, με βασικό θέμα: “Οι σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής στις επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων και τα οφέλη που προκύπτουν”, με ομιλητές τους:

  • Δρ. Αλέξανδρο Στεφανάκη, Επιστημονικό υπεύθυνο της εταιρίας Βιοερευνητικά Εργαστήρια Κρήτης και συνεργαζόμενο Ερευνητή του ΕΘΙΑΓΕ, με θέμα: “Η νέα πολιτική για την ασφάλεια των τροφίμων στην Ε.Ε.”
  • Δρ. Χρήστο Αποστολόπουλο, Γενικό Διευθυντή του ΕΦΕΤ, με θέμα: “Ο ρόλος του ΕΦΕΤ στον έλεγχο των τροφίμων”
  • Δρ. Απόστολο Ράντζιο, Επίκουρο καθηγητή της τεχνολογίας τροφίμων, πρώην Πρόεδρο της Παγκόσμιας Κτηνιατρικής Εταιρίας και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΦΕΤ, με θέμα: “Η σύγχρονη νομοθεσία για τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων”
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024